Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pavlovici ikna etmek lazım maliyetinden geçtim gerçekten kaç para kaç para gelsinler abi kadro dar Apokerim çok pozisyon veriyor
Apokerim,kaan ve torreira en büyük sorun ilk 11 de.bu 3 yüzünden futbol oynayamıyoruz.ustune berkan ekle

Geceriz de totenham veya manchesteri 2 maçta eleyemeyiz şu halimizle abi.yedek cikacaklar ve umursamayacaklarsa çeyrek final gelir
Birde soyle dusunuyorum, eger 3 tane saglam transfer yapsak ve takim o maclara kadar duzelirse, orada Man UTD veya Tottenham'i gectigin an epey avantajimiz olur. Yani bu iki takimda kotu bir sezon geciriyor.

Bizim omurga bozuk.abdulkerim,kaan ve torreira.leminanin hemen gelip ilk 11e girmesi lazim.3 dişli de bozuk,nasıl oynasın bu takim

Apokerim,kaan ve torreira en büyük sorun ilk 11 de.bu 3 yüzünden futbol oynayamıyoruz.ustune berkan ekle
Torreirayı devrim denen karı bitirdi Fenerli ajan o karı herif ayrıldıktan sonra dağattı kendini ama her inişin bir çıkışı vardır toparlanacağız başka yolu yok 2-3 sağlam transfer yapıp havayı olumluya döndürmemiz lazım

Birde soyle dusunuyorum, eger 3 tane saglam transfer yapsak ve takim o maclara kadar duzelirse, orada Man UTD veya Tottenham'i gectigin an epey avantajimiz olur. Yani bu iki takimda kotu bir sezon geciriyor.
Yani doğru diyosun,biz zor maclara odaklanıyoruz.eleyebiliriz odaklanirsak

Adam Kayseri'de Bodrum'da bile takıma 3 pas yaptırmıyor sözde önde pres felsefesi de yalan olmuş balonu patlamış, her rakip orta sahamızı rahat rahat geçiyor, hücumda top şişirmek dışında oyun kurulumu namına tek girişim yapılmayan saçma sapan bir oyun oynatıyor hala daha gelip ilk kez yenildi falan diyorsunuz utanmadan.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw Allâh aşkına hala daha kendi argumanını gerçekmiş gibi yazıyorsun. Yok ulan öyle bir amacım. Ne zemini ne kaydırması.

Her ikisi de (hoca ve yöneticiler) eleştiriyi hakediyor.

Bu iki kavram da aynı anda başarısız olup, eleştiriyi hak ediyor olamaz mı?

Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt