Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alvaro Morata Galatasaray'a transfer operasyonun son adımları atılmadan önce bu sabah Milanello'ya gidip, Ibrahimovic gözetiminde antrenmana katıldı.

Gimenez transferinin sonuçlanmasının ardından Morata'ya Türkiye'ye gitme izni verilecek.(Calciomercato)

O zaman alma bir değilsen. Ama morata istiyorsan bu parayı vereceksin. Git başka batsuayi al bedavaya.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden anlatamıyorum kendimi acaba. Morata bu paralar etmez demiyorum evet Morata istiyorsan bu paraları gözden çıkaracaksın ama bizim buna lüksümüz yok. Elinde deli maaş ödediğin 3 tane santrafor var. Neden doğru hamleleri yapmıyoruz ? Bizim derdimiz forvet değil, forveti besleyecek oyuncu eksikliği zaten. Bitiriciliği iyi olan kanat oyun kurucu oyuncuları.

Alvaro Morata Galatasaray'a transfer operasyonun son adımları atılmadan önce bu sabah Milanello'ya gidip, Ibrahimovic gözetiminde antrenmana katıldı.

Gimenez transferinin sonuçlanmasının ardından Morata'ya Türkiye'ye gitme izni verilecek.(Calciomercato)
Bu iş olmaz

Yav stoper dediğin adam günün sonunda, duracağı yeri bilsin, basit oynasın tamam yani buna 20 milyon vermenin katma değeri nedir 2 milyona alacağın adam bile sağlayabilir şunları illa her stoper oyun kuracak, atlet olacak diye bir şart yok ona göre bir plan kurgula geç yani sanki vazgeçilemez bir pozisyon.
hemfikiriz, 3lüye dönersek sağ bek ihtiyacı yok bence ondan dolayı diyorum

5i yurt dışına gitmeliymiş.

Yusuf, nelsson, ziya,
bats pl deniliyor.

1 tane daha bulmamız gerekiyor.

Güle güle demirbay.

Yok öyle bir ek kontenjan. Yalan, uydurma... O ek oyuncu hakkı ligi aynı takvim yılında başlayıp biten ülkelerin takımları için geçerli.

Ne oldu Morato falan gaza gelmiştiniz Dursun gene iyi kekledi sizi saf Galatasaray taraftarı

Aklıma alabileceğimiz 10 numara da gelmiyor. Şu Baturina iyi mi?

Lemina için 0 bonservis kalan maaşının aynısını alması yazın + yazın şarta bağlı sözleşme uzatma ve araplara gönderilme önceliği sağlamalı transferine okeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt