Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
camavingaya kac isterler

yaza kadar idareten kiralık KONDOGBIA mı... hmmmm...

Gueye yem asıl hedef Oulai bence aynısını Uğurcan da gördük bizim beceriksiz yönetim Türkiye dışına çıkmasın bi zahmet

aynı felipe melo nun yaptığı gibi.

oda gitmeden önce son senesinde aynı torik gibi joging yapıyordu sahada

hepsi çakal bunların , nesiller yaa
Ben mi yanlış hatırlıyorum. 2015 şampiyonluğunda sneijder, melo, yasin ve muslera'nın katkısı yüksekti. O sezonun sonuna doğru melo'nun performasının baya yüksek olduğunu hatırlıyorum

Bence para falan yok yav. 6 numaraya kiralık kimi düşürürsek alacaz kapatcaz. 30 falan verceğimizi düşünmüyorum.

40 milyon euro tek bir mevkiye vermekten bahsediyoruz ama oyuncu bulamıyoruz. Total bütçemizin 40 m olmadığı sezonları çeken Terim hocamın günahı neydi.

Muslera gidince toreira yalnız kaldı, bence ugartenin gelmesi toreira için de olumlu olur.

sıkavt raporu getirdim
G_uU47WWQAAhooI

Ben mi yanlış hatırlıyorum. 2015 şampiyonluğunda sneijder, melo, yasin ve muslera'nın katkısı yüksekti. O sezonun sonuna doğru melo'nun performasının baya yüksek olduğunu hatırlıyorum
fıtık ameliyatı olduğu için baya maç kaçırmış ama sezonun bitmesine yakın dönmüş ve çok iyi oynamıştı

hiçbiri Muslera kadar katkı vermedi ama doğru hatırlıyorsun

1 sene önce bedava olan 27 yaşında Gueyeyi mi alıcaz 30-40 verip yav vallahi okanı savunanları gram anlayamıyorum. Oulayiden kazık yiyeceğiz diyorduk adamlar ultra kötü seçenek ne varsa onu buluyor. Oulai gelsin bari.

Güncel olarak 2 topçuyla kesin ilgileniyoruz. Biri Oulai 1.73 boyunda 19 yaşında. Diğeri Gueye 1.89 boyunda 27 yaşında. Oyun profilleri, boy ve yaş olarak hiçbir şekilde benzerlik yok. O kadar plansızlık var yine.

Onyedika harici tüm transferler aşırı riskli

Onyedikayı 10-15 bandına devre arası çözüyorsun makul bedel daha 24 yaşında

Fazlası ile iyi Avrupa kupası tecrübesi var ki Club Bruge Onyedika ile avrupada hep iyi işler yapmış

Yedek oturtabileceğin topçu Osimhenin rahat zorbalayabileceği bir topçu oyun tarzı leminaya en yakın topçu vesaire vesaire

Tek eksisi bana göre 1 yıl ile 2002 kontenjanını kaçırması ve hızı ile defansının bir tık zayıf olması

Güncel olarak 2 topçuyla kesin ilgileniyoruz. Biri Oulai 1.73 boyunda 19 yaşında. Diğeri Gueye 1.89 boyunda 27 yaşında. Oyun profilleri, boy ve yaş olarak hiçbir şekilde benzerlik yok. O kadar plansızlık var yine.
belki ikisini birden alcaz??

Renato Nhaga yaş: 18, bons: 1,5 milyon
Denil Castillo yaş: 21, bons: 5,5 milyon

Toplam 7 milyona iki tane yıldız adayı. Nhaga için TS girişimlere başlamış, Olai stilinin birebir kopyası bir genco. O giderse yerine bunu alacaklarmış. Diğeri de genç Atiba gibi. 1,89 boyunda çatır çatır oynayan adam.

U23 kontejanı boşken şu ikisini bitirip denemek çok mu zor? Olmadı tutmadı, sezon sonunda o markalı adamları daha rahat alırsın.

Renato Nhaga yaş: 18, bons: 1,5 milyon
Denil Castillo yaş: 21, bons: 5,5 milyon

Toplam 7 milyona iki tane yıldız adayı. Nhaga için TS girişimlere başlamış, Olai stilinin birebir kopyası bir genco. Diğeri de genç Atiba gibi.

U23 kontejanı bpşken şu ikisini bitirip denemek çok mu zor? Olmadı tutmadı, sezon sonu daha rahat alırsın markalı adamları.
Bu yazdığın için futbol aklı lazım ama ne bizim yönetimde ne de teknik heyette böyle bir akıl yok maalesef.

Okan resmen alışveriş hastası kadınlar gibi. Ne istediğini bilmeden pazara çıkmış onu da alalım bu da alalım modunda takılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt