- 3 Temmuz 2012
- 139.444
- 87.901
- 5.338
camavingaya kac isterler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'dan 15 milyon ( bence net değil bonuslu filandir) teklif gelen oyuncu için niye 35 milyon vereceğiz.Gueye alacagıma 35 e oulai cekerim kafam rahat olur
Ben mi yanlış hatırlıyorum. 2015 şampiyonluğunda sneijder, melo, yasin ve muslera'nın katkısı yüksekti. O sezonun sonuna doğru melo'nun performasının baya yüksek olduğunu hatırlıyorumaynı felipe melo nun yaptığı gibi.
oda gitmeden önce son senesinde aynı torik gibi joging yapıyordu sahada
hepsi çakal bunların , nesiller yaa
Oulai special bir yetenek 25m +kutucu eder ve 19 yaşındaAli dün 30a Oulai mi Gueye mi diye biz mi sorduk ula
sıkavt raporu getirdim
![]()
fıtık ameliyatı olduğu için baya maç kaçırmış ama sezonun bitmesine yakın dönmüş ve çok iyi oynamıştıBen mi yanlış hatırlıyorum. 2015 şampiyonluğunda sneijder, melo, yasin ve muslera'nın katkısı yüksekti. O sezonun sonuna doğru melo'nun performasının baya yüksek olduğunu hatırlıyorum
Melo'nun sezon sonuna doğru takımı baya yukarı çektiğini hatırlıyorum çünküfıtık ameliyatı olduğu için baya maç kaçırmış ama sezonun bitmesine yakın dönmüş ve çok iyi oynamıştı
hiçbiri Muslera kadar katkı vermedi ama doğru hatırlıyorsun
belki ikisini birden alcaz??Güncel olarak 2 topçuyla kesin ilgileniyoruz. Biri Oulai 1.73 boyunda 19 yaşında. Diğeri Gueye 1.89 boyunda 27 yaşında. Oyun profilleri, boy ve yaş olarak hiçbir şekilde benzerlik yok. O kadar plansızlık var yine.
Ugarte maliyetinden bağımsız çok doğru hamle olur.Muslera gidince toreira yalnız kaldı, bence ugartenin gelmesi toreira için de olumlu olur.
Bu yazdığın için futbol aklı lazım ama ne bizim yönetimde ne de teknik heyette böyle bir akıl yok maalesef.Renato Nhaga yaş: 18, bons: 1,5 milyon
Denil Castillo yaş: 21, bons: 5,5 milyon
Toplam 7 milyona iki tane yıldız adayı. Nhaga için TS girişimlere başlamış, Olai stilinin birebir kopyası bir genco. Diğeri de genç Atiba gibi.
U23 kontejanı bpşken şu ikisini bitirip denemek çok mu zor? Olmadı tutmadı, sezon sonu daha rahat alırsın markalı adamları.