Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.980
- 59.581
- 3.423
kaynak sağlammış renktasaz önce birisi youtubeda yayın altına galatasaray ruiz chermiti ve malheiroyu aldı yazmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak sağlammış renktasaz önce birisi youtubeda yayın altına galatasaray ruiz chermiti ve malheiroyu aldı yazmıştı
Yani biraz daha dövüşsünler diyorsun Göktuğum doğru mu anladım, kusura bakma bıdı bıdı yapıyorum amaInat ettim, soylemeyecegim. Bu da bir gizem olarak kalsin.![]()
Yorsunlar biraz birbirlerini, sonra ortama Captain America gibi gireriz.Yani biraz daha dövüşsünler diyorsun Göktuğum doğru mu anladım, kusura bakma bıdı bıdı yapıyorum ama![]()
TS neden böyle bir şey yapmış ki? Olaigbe'ye 5 milyon vermişti bunlar 3-3.5'a falan satabilirlerdi en kötü.
@Hüsnü Ayabakan onuda Khusanov kesiyor. Hızlı olduğu için Osi topu alacağını anlıyor hemen pas çıkarmaya çalışıyor ama yine kesiyor.
TS neden böyle bir şey yapmış ki? Olaigbe'ye 5 milyon vermişti bunlar 3-3.5'a falan satabilirlerdi en kötü.
Su Sara'dan ne istiyorsunuz kardesim? Adam bi yaranamadi yahuTakim komple bastan asagi degismeli
Apo,Torreira,Ilkay,Icardi,Sara,Jakobs,Kaan,Baris,Yunus bunlar ile yollar ayrilmali buyuk temizlige gidilmeli.Yeni kan yeni hirs lazim takima.
Yaşı çok genç daha da gelişecektir, umarım şans bulmaya devam eder.Biraz da EPL'de izle defolarini da gorursun .. Bizim gibi takimlara karsi bu tarz adamlar prime Ramos gibi olur.. Sirf Baris Sane Osi'nin fiziksel yonuyle birsey yapmaya calisiyoruz bu herif zaten oyle rakip ariyor..
Yalnız Sara da ağır aga, düşündüğünü yapamıyor beden izin vermiyor.Su Sara'dan ne istiyorsunuz kardesim? Adam bi yaranamadi yahu![]()
Adamin belki de en belirgin sorunu hiz ama oyun gorusunu ben seviyorum.Yalnız Sara da ağır aga, düşündüğünü yapamıyor beden izin vermiyor.
Play Off a çıkma parası var mı Okanımşuan 50 milyon kazanmışız
pardon 41,7 milyon euro
Başka derdimiz kalmadı yasantrafor alın şu takıma
Danois'i alacak futbol akli varmi bizde.Kalan 1 yabancı hakkımız ve u23 oyuncuyu da orta sahada kullanmalıyız. 50-55 milyon euro varsa Magissa+ Danois yada 20-25 milyona Ugarte(krailık- opsiyonlu)+ Danois veya 40 milyona Onyedika+ Danois olabilir. Aklıma şu an dripling özelliği ile ön plana çıkan başka genç bir 8 gelmediği için genellikle Danois üzerinden gittim. Lakin 2 hakkı da ben olasm orta sahada kullanırım.
Play Off a çıkma parası var mı Okanım