Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruiz + Mukau

drool GIF

TS neden böyle bir şey yapmış ki? Olaigbe'ye 5 milyon vermişti bunlar 3-3.5'a falan satabilirlerdi en kötü.

@Hüsnü Ayabakan onuda Khusanov kesiyor. Hızlı olduğu için Osi topu alacağını anlıyor hemen pas çıkarmaya çalışıyor ama yine kesiyor.

Biraz da EPL'de izle defolarini da gorursun .. Bizim gibi takimlara karsi bu tarz adamlar prime Ramos gibi olur.. Sirf Baris Sane Osi'nin fiziksel yonuyle birsey yapmaya calisiyoruz bu herif zaten oyle rakip ariyor..

şuan 50 milyon kazanmışız

pardon 41,7 milyon euro

Kalan 1 yabancı hakkımız ve u23 oyuncuyu da orta sahada kullanmalıyız. 50-55 milyon euro varsa Magissa+ Danois yada 20-25 milyona Ugarte(krailık- opsiyonlu)+ Danois veya 40 milyona Onyedika+ Danois olabilir. Aklıma şu an dripling özelliği ile ön plana çıkan başka genç bir 8 gelmediği için genellikle Danois üzerinden gittim. Lakin 2 hakkı da ben olasm orta sahada kullanırım.

Kalan 1 yabancı hakkımız ve u23 oyuncuyu da orta sahada kullanmalıyız. 50-55 milyon euro varsa Magissa+ Danois yada 20-25 milyona Ugarte(krailık- opsiyonlu)+ Danois veya 40 milyona Onyedika+ Danois olabilir. Aklıma şu an dripling özelliği ile ön plana çıkan başka genç bir 8 gelmediği için genellikle Danois üzerinden gittim. Lakin 2 hakkı da ben olasm orta sahada kullanırım.
Danois'i alacak futbol akli varmi bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt