Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: Pape Gueye'yi çok istiyorum başkanım bence elit bir isim bonservisi hak ediyor
Kavukcu: Başkanım kulüple temas kurduk 35 mioya bu transferi tamamlayabiliriz.
D.Ö : Güzel ama biraz zaman verin son bir kaç görüşme daha yapacağım. Galatasaray'a yakışır isimlere gideceğiz. (Ertuğrul Doğan'ı arayacak)

görüşme toplantı şundan farklı olmuştur diyen?

Trans dönemi acilali 2m harcadik sadece. Dursun harbiden para harcamadan dönemi.kapatmak istiyor galiba

Gueye mi nedir insallah onu almayiz Nzonzi ve Donk stili agir ortasahalari sevmiyom kacicak basicak delik desicek edecek adam lazim

dünkü maç çok rezildi adamlar rölanti’de bizi yürüyerek geçti resmen etkisiz pres etkisiz alan savunması saçma sapan savunma hataları yenen basit goller Haaland’ın mesela Apoyla eşleşmesi falan çok komik şeyler

Ben olsam transfer falan da yapmam eleneceğimiz çok basit

Anadolu kulüplerinden iki tane yedek ortasaha al alsınlar ucuza Altay idare etmelik sonra da defolup gitsinler

Okan Buruk Galatasaray'a hoca olabilecek potansiyeli anadolu kulüplerinde başardıkları ile haketti.
Galatasaray'da aldığı şampiyonluklar ile Türkiye ligi için iyi ve kaliteli bir teknik direktör olduğunu ispat etti.
Avrupa'da aldığı sonuçlar ile bu arenada yetersiz olduğunu gösterdi.

Benim için giriş-gelişme-sonuç böyledir. Burada bana ligi sürklase ettik yeterde diyebilirsiniz yok bana Avrupa'da başarı lazım böyle olmazda diyebilirsiniz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezon CL'de bir başarısızlık yada yetersizlik göstermedi. Hedef belliydi ve o hedef gerçekleştirildi.

Yahu alakası yok zaten lig falan bir yere kadar. Ama şu var ki Bodo gerçekten istisna bir takım. Şu ana kadar en beğendiğim takımdı Bodo bize yenilmelerine karşın. Hücum olarak City'den bile iyi hücum ediyor adamlar, ceza sahasında sakin sabırlı bir şekilde boş adamı buluyorlar. Teknik Direktörlerini isterim şahsen.
Bodo’yu sallayalım Oly diyelim

Mendilibar yarı kadromuzla şahane işler yapıyor kaç senedir.

Osimhen: "İki harika oyuncu aldık; Lang ve Asprilla... İkisinin de bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Transferlerimiz devam edecek."
Transfer görüşmelerinden taktiğe, maçı kurtarmaya hepsini yapıyor adam tek başına, yönetim yok ki açıklama yapsın

Bu sezon CL'de bir başarısızlık yada yetersizlik göstermedi. Hedef belliydi ve o hedef gerçekleştirildi.
Bu dönem için değerlendirmiyorum dostum. 3sezonu için yazdım. Bizim çıkacağımız maksimum.kadro bu olur üzeri olmaz. Bu kadro bu şekilde top oynuyorsa Avrupa'da daha ileriye geçebileceğini öngörmüyorum. Bu sene ligde performans düşse bile bizim lig için harika performas verdi son4 yıl

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu şekilde düşünüyorsan, Fenerbahçe nin ve Samsun un maçları Perşembe günleri oluyor. O maçları takip edebilirsin kardeşim
Evet şampiyonlar ligi kazanmak kolay demiyorum ama eğer senin gibi düşünseydik, hiçbir maçı izlemeye, hiçbir transferi yapmaya gerek olmazdı. Herşey önce inanmayla başlar..
İnanmak başka bir şey şampiyonlar ligini kazanamadık diye başarısız saymaı başka bir şey. Ben Galatasaraylıyım Fatih Terimle, Olan Burukla gurur duyuyorum destekliyorum, kazandıkları her başarının şahidiyim hepsinde alın teri hepsi emek var.

Transfer toplantisi basladi oncelikle simit ayran mi simit cay mi ona karar verilecek daha sonra transfere gecilecek

Pep hocam hemen gönderelim istiyorsan

taktikleri pepden almış girerken. Milletin hocası tipten tribe giriyor kenarda maçı yaşıyor adeta, bizimki eli çenesinde izliyor aykut kocaman sanki yaw neyi düşünüyorsun bu kadar. Sadece hakemlik durum oldu mu mimik ve tepki veriyor. Hayır görende maça çok konsantre harika değişiklikler filan yapan hoca sanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt