Ali Burak Uz
10 Numara!
Başarı kriteri Conte mi? Bu mantıkla seninde Qarabağ forumuna yazman lazım.Conte elendi biz ilk 24teyiz napoli forumunu yazman lazım buraya değil
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başarı kriteri Conte mi? Bu mantıkla seninde Qarabağ forumuna yazman lazım.Conte elendi biz ilk 24teyiz napoli forumunu yazman lazım buraya değil
DK'dan sonra Arabistan yatırımı arttırarak devam edecekmiş futbola. Osimhen hatta Barış için tekrar gelmeleri sürpriz olmaz.bu herif bu paraları ediyorsa osimheni 125 m eurodan aşağı vermemek lazım
Olur mu okan hocamızın bir numarada adayıdır kendisiGueye mi nedir insallah onu almayiz Nzonzi ve Donk stili agir ortasahalari sevmiyom kacicak basicak delik desicek edecek adam lazim
Bu sezon CL'de bir başarısızlık yada yetersizlik göstermedi. Hedef belliydi ve o hedef gerçekleştirildi.Okan Buruk Galatasaray'a hoca olabilecek potansiyeli anadolu kulüplerinde başardıkları ile haketti.
Galatasaray'da aldığı şampiyonluklar ile Türkiye ligi için iyi ve kaliteli bir teknik direktör olduğunu ispat etti.
Avrupa'da aldığı sonuçlar ile bu arenada yetersiz olduğunu gösterdi.
Benim için giriş-gelişme-sonuç böyledir. Burada bana ligi sürklase ettik yeterde diyebilirsiniz yok bana Avrupa'da başarı lazım böyle olmazda diyebilirsiniz.
Bodo’yu sallayalım Oly diyelimYahu alakası yok zaten lig falan bir yere kadar. Ama şu var ki Bodo gerçekten istisna bir takım. Şu ana kadar en beğendiğim takımdı Bodo bize yenilmelerine karşın. Hücum olarak City'den bile iyi hücum ediyor adamlar, ceza sahasında sakin sabırlı bir şekilde boş adamı buluyorlar. Teknik Direktörlerini isterim şahsen.
Cok yanlis karar olurOlur mu okan hocamızın bir numarada adayıdır kendisi
Transfer görüşmelerinden taktiğe, maçı kurtarmaya hepsini yapıyor adam tek başına, yönetim yok ki açıklama yapsınOsimhen: "İki harika oyuncu aldık; Lang ve Asprilla... İkisinin de bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Transferlerimiz devam edecek."
Hahahahha conteye yaz conteyeBaşarı kriteri Conte mi? Bu mantıkla seninde Qarabağ forumuna yazman lazım.
Bu dönem için değerlendirmiyorum dostum. 3sezonu için yazdım. Bizim çıkacağımız maksimum.kadro bu olur üzeri olmaz. Bu kadro bu şekilde top oynuyorsa Avrupa'da daha ileriye geçebileceğini öngörmüyorum. Bu sene ligde performans düşse bile bizim lig için harika performas verdi son4 yılBu sezon CL'de bir başarısızlık yada yetersizlik göstermedi. Hedef belliydi ve o hedef gerçekleştirildi.
İnanmak başka bir şey şampiyonlar ligini kazanamadık diye başarısız saymaı başka bir şey. Ben Galatasaraylıyım Fatih Terimle, Olan Burukla gurur duyuyorum destekliyorum, kazandıkları her başarının şahidiyim hepsinde alın teri hepsi emek var.Bu şekilde düşünüyorsan, Fenerbahçe nin ve Samsun un maçları Perşembe günleri oluyor. O maçları takip edebilirsin kardeşim
Evet şampiyonlar ligi kazanmak kolay demiyorum ama eğer senin gibi düşünseydik, hiçbir maçı izlemeye, hiçbir transferi yapmaya gerek olmazdı. Herşey önce inanmayla başlar..
Sistemi, taktigi, abc plani olan bir hoca istiyorumMevzu lig kalitesiyse Bodo nasıl oynadığı her takıma karşı baskın oyun oynayabiliyor yenilse bile? Bizim maçta bile tüm golleri önde presle top kapıp attık, hiçbiri set hücumu değildi.
Pep hocam hemen gönderelim istiyorsan