Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

olabilir

Asil transfer harcamasi yaza kalirsa o zaman hepten boku yeriz;

Mayis : baskanlik secimi, transfer calismalari yoktur. Tekrar baskan secilen D. Ozbek kutlamalar icin surekli orada burada olur.

Haziran: Dunya Kupasi, yeni yonetim henuz daha transfer toplantisi yapmamistir cunku oyuncular ve teknik kadro tatilde veya Dunya kupasinda.

Temmuz: ilk toplanti gerceklesmistir, DK bittikten sonra hemen ilk teklifler menajerler uzerinden takimlara gonderilecek. Kavukcu o sirada bir Milano, Madrid, Paris ve Londra derken zit pit ret yiyip ucak yolculuguna devam edecek.

Agustos: Ligler basladi, DK sonrasi teklif alan oyuncular henuz daha kararini vermis degil. En iyisi icin ugrasiyoruz yalani ile zaman kazanma taktikleri... Bizim yonetim lig basladigi icin once maclarin neticelerine gore yeni aksiyon plani alacak. Ay sonuna dogru resmi gorusmelere baslancak ve artik cogu takim kadrosunu kurdugu gibi yine transfer yapmakta zorlanacaklar.

Eylul: Artik cok para verip ikna olmaya yakin transferleri yapacaklar.

Ben sahsen Eylul ayina kadar bekleyemem yapacaklarsa simdi alsinlar su orta sahayi adami deli etmesinler.

cepte denilen onyedikayı bile alamadılar 6 şubatta oulayiye 40 m euro sıkarlar

Davul bile dengi dengine

Guardiola buraya gelse 1 senenin sonunda hayal kırıklığı mesajlarıyla dolup taşar burası

2 kisilik oynayacak orta saha lazim cok acil

Ya lemina‘nin görevini üstlenecek ve lemina öne gececek

Ya da forvetin arkasinda tepinecek

Aynen kardeşim yazın para harcanacak. Bütün eksiklerimiz giderilecek. aynı şeyleri yaşayacagimizi biliyorsunuz değil mi ? Planlama yok yazın da son günler beklenecek menajer önerileriyle transfer yapacağız. Malum kişinin seçmeneni kandırdığı gibi yıllardır bizde kandırılıyoruz.

Hedefe oynayan hangi takım transfer dönemi bittikten sonra oyuncusunu verir.

Aynı mantıkta kendimizi düşünelim, Lemina için transferin son günü Araplardan 25 m euro teklif gelse bile satamayız hatta ileri götürüyorum son gün 30 m euro gelse yine satamayız.

gueyeyi almıcaz boşa fiyat yükseltiyor mallar

İyi para verip iyi oyuncu alsınlar önce o şekilde anlarız. Sonuçta yönetim medyaya ne servis ederse onu haber yapıyorlar
Fofona ve Oulai haberlerinden anlıyoruz ki Dursun Özbek parayı ya ismi olan yıldız birine veriyor yada bonservisi yüksek olsa bile genç ve maaşı düşük olacak birine. Pape Gueye'yi yıldız görmüyor belli ki. Mesela Fabian Ruiz gelse verecek parayı gibi düşünüyorum. En azından aldığım izlenim bu. Buradaki sorun bunu en baştan belli olması lazımdı bu da işte iyi bir SD ve ekibi olmamasının sebebi. Böyle bir ekip olmadığı için transferde bu kadar plansız ve doğaçlama gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt