Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
barış alper 17 mac 5 gol 8 asist
siyah ekran
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış alper 17 mac 5 gol 8 asist
Sorumla alakasi yok bunun.izledin mi afcon'da
lookman> sane+barış+lang+osimhen+icardi+asprilla+yunus+icardi
hepsinin toplamından üstün topçu
TS karşı tarafı ne zaman kevgire çevirdi de şimdi de çevirsin. Ts önce fb karşısındaki ezikliğini atsın, sonra kevbu hafta bir kocaeli faciası yaşarlarsa o zaman bunların transferleri hiç bir anlam ifade etmez çünkü trabzon kevgire çevirecek orada kopabilirler bari alacakları adam her kimse geç gelse biraz
fırvet olarak da iş yapar ancak yardımcı forvet olarak çok daha iyiForvet olarak alıyorlar bence zaten alırlarsa tabi
İstediğini yapsın süperligde, avrupada görüyoruz karşısında fizikli adam varken neler yapıp neler yapamadığını.barış alper 17 mac 5 gol 8 asist
türkiye liginde de örtmüyor aslında 3 yıldır anadolu takımlarından yediğimiz geçişler ortada, daha geçen hafta ligin sonuncusu karagümrüğe kaç tane tehlikeli atak verdikBiz ne oynuyoruz. Bir sistem takımımıyız hoca takımı mı? Önce buna karar vermemiz gerek. Hoca takımı isek, hoca ne oynatıyor. Barca, Atletico, Real örneğinde olduğu gibi bir sistem benimseyip alt yapıdan tranfere, tesisten sahaya, hocadan yönetime kadar herşeyi buna göre dizayn edersin. A gider b gelir ancak düzen değişmez. Bizim kültüre uygun değil pek, pas geçtim. Hocaya dayalı düzende ise, hocanın defoları ortada olduğu halde, tapılan kaliteli oyuncular ve Türk liginin leşliği bu defoyu örtüyor. Gram gelişme olmuyor hocada da ekibinde de. Bu sefer de Avrupa’da işte başarı hayal oluyor. 96-2000 terimini de bulamıyoruz, çünkü o karakter yok. Terim bile sonradan kendisi olmaktan vazgeçti. 96-2000 disiplinine bakın, sonraki dönemlerdeki disiplinine bakın.. sıkıntımız büyük maalesef
Umut Gül mü ne vardı lan. ona ne oldu?14 senedir buradayım senin gibi mikserlik yapanini görmedim.
O zaman o turnuvanın en iyilerinden olan Pape Gueye'ye neden çöp çekiliyor forumda?izledin mi afcon'da
Kural buna izin vermiyor.Adamların bir oyuncuya maaşı yöneticinin şirketinde çalışıyro gibi göstererek ödediği kendi ağızlarından çıkmadı mı ortaya? Ona izin varsa gelirlerin bilmemnenin önemi kalıyor mu? Kurallar buna izin veriyorsa ve ben çok aşırı über zenginsem, sıfıra yakın limitle Çemişgezekspora bile 1 milyar dolarlık kadro kurabilirim teoride... Yanılıyor muyum?
Kalitenin arkadasında ağlanır renkdaş. Üzülürüm karşıya giderseKaliteli oyuncu başka, arkasından ağlanacak oyuncu olmak başka... Mentali sıkıntılı, düşüşte, istikrarsız, baskıda problem yaşayabilen ve en önemlisi ihtiyaçları olmayan mevkiye gibi... Santrafor oynatırlarsa tam aradıklarını bulamazlar gibi....
Ben karalar bağlamam...
osimhenden cok verim verdi super ligde adam günah bu yazdıgınız emege saygısızlık!!!İstediğini yapsın süperligde, avrupada görüyoruz karşısında fizikli adam varken neler yapıp neler yapamadığını.