Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun özbek pape gueye transferini dosyasını bidaha açılmamak üzere kapattı

Bokman transferinden rahatlıkla söyleyebilirim ki:

fb iyice arap takimina döndü aranızda ciddi vizyon farkı var

bu hafta bir kocaeli faciası yaşarlarsa o zaman bunların transferleri hiç bir anlam ifade etmez çünkü trabzon kevgire çevirecek orada kopabilirler bari alacakları adam her kimse geç gelse biraz
TS karşı tarafı ne zaman kevgire çevirdi de şimdi de çevirsin. Ts önce fb karşısındaki ezikliğini atsın, sonra kev
Forvet olarak alıyorlar bence zaten alırlarsa tabi
fırvet olarak da iş yapar ancak yardımcı forvet olarak çok daha iyi

Biz ne oynuyoruz. Bir sistem takımımıyız hoca takımı mı? Önce buna karar vermemiz gerek. Hoca takımı isek, hoca ne oynatıyor. Barca, Atletico, Real örneğinde olduğu gibi bir sistem benimseyip alt yapıdan tranfere, tesisten sahaya, hocadan yönetime kadar herşeyi buna göre dizayn edersin. A gider b gelir ancak düzen değişmez. Bizim kültüre uygun değil pek, pas geçtim. Hocaya dayalı düzende ise, hocanın defoları ortada olduğu halde, tapılan kaliteli oyuncular ve Türk liginin leşliği bu defoyu örtüyor. Gram gelişme olmuyor hocada da ekibinde de. Bu sefer de Avrupa’da işte başarı hayal oluyor. 96-2000 terimini de bulamıyoruz, çünkü o karakter yok. Terim bile sonradan kendisi olmaktan vazgeçti. 96-2000 disiplinine bakın, sonraki dönemlerdeki disiplinine bakın.. sıkıntımız büyük maalesef
türkiye liginde de örtmüyor aslında 3 yıldır anadolu takımlarından yediğimiz geçişler ortada, daha geçen hafta ligin sonuncusu karagümrüğe kaç tane tehlikeli atak verdik

Adamların bir oyuncuya maaşı yöneticinin şirketinde çalışıyro gibi göstererek ödediği kendi ağızlarından çıkmadı mı ortaya? Ona izin varsa gelirlerin bilmemnenin önemi kalıyor mu? Kurallar buna izin veriyorsa ve ben çok aşırı über zenginsem, sıfıra yakın limitle Çemişgezekspora bile 1 milyar dolarlık kadro kurabilirim teoride... Yanılıyor muyum?
Kural buna izin vermiyor.

İmtiyazdan kastım bu gibi şeyler zaten.

Fbli iş adamları zengin, yöneticileri zengin diye yaz kış 100 milyon harcayabilir düşüncesi normal geliyor ama değil.

Nedir göğüs sponsorları yıllık 50 milyon euro mu veriyor da haberimiz yok.

Kaliteli oyuncu başka, arkasından ağlanacak oyuncu olmak başka... Mentali sıkıntılı, düşüşte, istikrarsız, baskıda problem yaşayabilen ve en önemlisi ihtiyaçları olmayan mevkiye gibi... Santrafor oynatırlarsa tam aradıklarını bulamazlar gibi....

Ben karalar bağlamam...
Kalitenin arkadasında ağlanır renkdaş. Üzülürüm karşıya giderse

Ayın 28 yukarı ayın 29 aşağı diye sayıklayıp durdunuz. Bir tane isim haber kolpa bile yok

beşiktaş hjarto'yu aldı mı almadı mı? aslani diye birini almışlar, bazıları hyarto gelmeyi çok istiyor diyor bazıları o defter kapandı diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt