Hangi u23 Santraforu Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Bu anket kapanacak: .
Bu Diao hamstring sakatlığı sürekli nükseden biri değil mi.

1783683318056.webp

Bunu da paylaşalım

13e40ec78213a2a5f9fe4a63bc06c49c.jpg
Dün 6 numara değil diye bu yüzden dedim btw, hala 6 no diye iddia edenler vardı da, bu kadar az defansif aksiyonu olan adam 6 no olmaz ki Burnley'de de Florentino ile yanyan oynamışlar, 6 no o.

6 no oynayan adam alanı savunabilmeli.

Transfer olmasına en çok karakollukcu üzülüyordur yangin yayını yapıp etkilesim kasamayacak tek derdi o onun

bi o diaoyu alamayız geçen sene sakatlandı ama döner dönmez full ilk 11 e girdi.Rüzgarını hisseder anca savunmacı barış alper e bile fark atar o derece hızlı

Duran’ı istemiyordum ben de. Kiralık U23 kimi alacağız acaba pek seçenek yok.

Negatiflikten prim yapan bir şahıs. Yönetim her türlü eleştiriyi hakediyor ama bu herif sırf prim yapmak için eleştiriyo samimi değil.
Bence durum şöyle gelişti: Bu adam cidden kolaylıkla transfer beğenen biri olmama konusunda başlangıçta samimiydi. Sonra bu samimi hali giderek kendine izleyici kitlesi buldu. Bizim muhabirlerin çoğu yönetim goygoycusu tipler olunca ortada bağımsız olarak eleştiri yapacak birileri azaldı ve Uğur giderek kendine bu konuda rol biçti. Bu rol hoşuna gittiği için de şirazeden çıkıyorsun. Böyledir bu izlenme refleksi insanı başlangıçta olduğundan başka bir yere götürür

İsmaili biraz zor arenada hop hop hoplattılar değil oynayabilmek maç tamamlayamaz kondisyonu yetmez premier lige.
Artık sallamaktan vazgeçilmesi gerekiyor.

Geri
Üst Alt