Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.375
- 43.164
- 3.748
Serie A takip edenleri takdir ediyorum saglam bir derbi olmadigi surece 30 dkdan fazla izleme ihtimalim yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Diao hamstring sakatlığı sürekli nükseden biri değil mi.
Dün 6 numara değil diye bu yüzden dedim btw, hala 6 no diye iddia edenler vardı da, bu kadar az defansif aksiyonu olan adam 6 no olmaz ki Burnley'de de Florentino ile yanyan oynamışlar, 6 no o.Bunu da paylaşalım
![]()
asensio dan sonra bu lavuk çıkacak başımıza
resmen ezip geçmiş fransa ligini
solda da çok maçı var kariyerinde. barış da iki tarafta da oynayabiliyordiao sağ açık genelde solda rodrigez oynatıyor como
kwara psg ye şl yi aldırdı bu yeşil odunun olduğu takım ki gayet de iyi kadro olmasına rağmen ilk 24 e giremedi.Kvara sanki ligde top mu oynadi ? Herifler sallamadi bile ligi acin bakin kvara doue dembelenin ligdeki mac sayilarina kang lee daha cok sans bulmustur..
Bence durum şöyle gelişti: Bu adam cidden kolaylıkla transfer beğenen biri olmama konusunda başlangıçta samimiydi. Sonra bu samimi hali giderek kendine izleyici kitlesi buldu. Bizim muhabirlerin çoğu yönetim goygoycusu tipler olunca ortada bağımsız olarak eleştiri yapacak birileri azaldı ve Uğur giderek kendine bu konuda rol biçti. Bu rol hoşuna gittiği için de şirazeden çıkıyorsun. Böyledir bu izlenme refleksi insanı başlangıçta olduğundan başka bir yere götürürNegatiflikten prim yapan bir şahıs. Yönetim her türlü eleştiriyi hakediyor ama bu herif sırf prim yapmak için eleştiriyo samimi değil.