Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.869
- 23.261
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon’un ne duyurduğunun bir önemi yok orada 36 alacaktık, 6sı vergiye gitti diyorlar. Onlar için olumsuz bir görüntü hatta.“Profesyonel futbolcumuz Ernest Muçi'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan Kulübümüze ait opsiyon hakkı kullanılmıştır. Buna göre; Beşiktaş A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak 8 (Sekiz) taksit halinde 8.500.000.-EUR+KDV tutarında ödeme yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.”
“Profesyonel Futbolcu Ernest Muci'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyon hakkı Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş. tarafından kullanılmıştır. Buna göre; Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.kulübümüze 8.500.000 Avro + KDV tutarında ödeme yapacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Yurtiçi tüm transferler işte. Bize gelince rakamlarıyla paylaşıyorlar. Beşiktaş ile +Kdv diyip geçiyorlar.
Bu çocukta siyahi muric tipi okan buruk fena işleyebilir.
bedavaCocugun kafa tamam olmus ama 30 M ne yav![]()
İngiltere’de sezon geçirdi, zayıflayıp gelmiş.Bir sey yapalim diye degil, isteyeni vs var mi yok mu belli degil.
Hocam söylemeyim söylemeyim diyorum da futbolu bırakmış Mertens 3 hafta antrenman yapıp gelse inan bu sezon çok daha fazla faydası olurdu.Ondan beklediğimiz hiçbir zamanda yanımızda olamadı/olmadı.Ona güvenilip asa sezona başlanılamaz.Bu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.
Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum
Biz bu gidişle ilk 2 yapamayız
yönetimin oyuncu satamamasi
Herkesin kadronun yeterli olduğunu düşünmesi Besiktas Trabzon Fenerin güçlenmesi bizim de ugucukhwu enciso gibi vasat adamlara gitmemiz
Sonuç hüsran bir sene bizi bekliyor
Eğer Dursun son anda keseyi acip bir iki adam almazsa
Hocam söylemeyim söylemeyim diyorum da futbolu bırakmış Mertens 3 hafta antrenman yapıp gelse inan bu sezon çok daha fazla faydası olurdu.Ondan beklediğimiz hiçbir zamanda yanımızda olamadı/olmadı.Ona güvenilip asa sezona başlanılamaz.
İlkay'ı seviyoruzBu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.
Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum
Geçen sene sakatlanana kadar İlkay çok fark yaratmıştı.
yazıkBu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.
Geçen sene sakatlanana kadar İlkay çok fark yaratmıştı.
HAyır .gerçekten saygı duyduğumuz bir oyuncu laf yok. ama sakat olmadığı maçlarda bile yana pas geriye pas hiçbir akıl ortaya koyamadı maalesef. Ondan beklentimizin yanını bırak o kadar uzağındaydı ki.Hiçbir maçını hatırlamıyorum inan o derece.En azından 20 maç ortaya karakter koymalıydı.İlkay geçen sene hayal kırıklığı yarattı doğru. Ama sakatlanmadan önce her maça direkt etki ediyordu bu da bir gerçek.
İlkay’a güvenerek başlayalım demiyorum ama eğer İlkay formdaysa zaten herkesi keser ve alır formayı
Olmaması için 5 neden???