Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Bu anket kapanacak: .
Bu u23 transferleri iyi hoş güzel ama ivedilikle İcardi ve biriyle daha vedalaşıp 2 tane baba oyuncu takviyesi yapmamız gerekiyor.

Rotasyonu geliştirmek başka bir şey direkt ilk 11’e koyulacak Curtis Jones gibi bir oyuncu almak başka bir şey

Eğer 4 tane u23 transferi ile transferi bitirirsek bence gelecek sene gg

“Profesyonel futbolcumuz Ernest Muçi'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan Kulübümüze ait opsiyon hakkı kullanılmıştır. Buna göre; Beşiktaş A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak 8 (Sekiz) taksit halinde 8.500.000.-EUR+KDV tutarında ödeme yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.”

“Profesyonel Futbolcu Ernest Muci'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyon hakkı Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş. tarafından kullanılmıştır. Buna göre; Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.kulübümüze 8.500.000 Avro + KDV tutarında ödeme yapacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yurtiçi tüm transferler işte. Bize gelince rakamlarıyla paylaşıyorlar. Beşiktaş ile +Kdv diyip geçiyorlar.
Trabzon’un ne duyurduğunun bir önemi yok orada 36 alacaktık, 6sı vergiye gitti diyorlar. Onlar için olumsuz bir görüntü hatta.

27+3 verdin üstüne 6 vergi ödedin, sonrasında onun bir kısmını alıp amatöre aktarabildin mi o da belirsiz, oyuncu maaşlarında var çünkü bu.

Attığın da onların yaptığı transfer, sattığı oyuncu değil.

Murat haklı, bu seviye bir iç transfer daha önce olmadığı için vergi dillendirilmesi de normal.

Yurtdışından adam alsan 30 verecektin Uurcan olunca 36 verdin, mesele bu.

Forvete İlenikhena ya da Meite'den birisini 20-25 opsiyonla kiralar yoluma bakarım. İki topçu da fiziksel açıdan Osimhen'le benzerlik gösteriyor. İkisini de Osimhen sahiplenir ve geliştirmeye çalışır. Zaten aynı dili de konuşuyorlar. Osimhen sonrası için kendi Osimhenimi yapma işlemini başlatırım kısacası

Bu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.

Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum

Geçen sene sakatlanana kadar İlkay çok fark yaratmıştı.

Biz bu gidişle ilk 2 yapamayız
yönetimin oyuncu satamamasi
Herkesin kadronun yeterli olduğunu düşünmesi Besiktas Trabzon Fenerin güçlenmesi bizim de ugucukhwu enciso gibi vasat adamlara gitmemiz

Sonuç hüsran bir sene bizi bekliyor
Eğer Dursun son anda keseyi acip bir iki adam almazsa

Bu arada evet geçen sene sakatlandı ve toparlanamadı AMA İlkay formda olursa baya world class bir oyun kurucu.

Bu sene kendisine yakışanı yapacağına ve sahaya en azından bi 3-4 ay performans koyacağına inanıyorum / umuyorum
Hocam söylemeyim söylemeyim diyorum da futbolu bırakmış Mertens 3 hafta antrenman yapıp gelse inan bu sezon çok daha fazla faydası olurdu.Ondan beklediğimiz hiçbir zamanda yanımızda olamadı/olmadı.Ona güvenilip asa sezona başlanılamaz.

Biz bu gidişle ilk 2 yapamayız
yönetimin oyuncu satamamasi
Herkesin kadronun yeterli olduğunu düşünmesi Besiktas Trabzon Fenerin güçlenmesi bizim de ugucukhwu enciso gibi vasat adamlara gitmemiz

Sonuç hüsran bir sene bizi bekliyor
Eğer Dursun son anda keseyi acip bir iki adam almazsa

Hocam söylemeyim söylemeyim diyorum da futbolu bırakmış Mertens 3 hafta antrenman yapıp gelse inan bu sezon çok daha fazla faydası olurdu.Ondan beklediğimiz hiçbir zamanda yanımızda olamadı/olmadı.Ona güvenilip asa sezona başlanılamaz.

İlkay geçen sene hayal kırıklığı yarattı doğru. Ama sakatlanmadan önce her maça direkt etki ediyordu bu da bir gerçek.

İlkay’a güvenerek başlayalım demiyorum ama eğer İlkay formdaysa zaten herkesi keser ve alır formayı

İlkay'ı seviyoruz

yazık

İlkay geçen sene hayal kırıklığı yarattı doğru. Ama sakatlanmadan önce her maça direkt etki ediyordu bu da bir gerçek.

İlkay’a güvenerek başlayalım demiyorum ama eğer İlkay formdaysa zaten herkesi keser ve alır formayı
HAyır .gerçekten saygı duyduğumuz bir oyuncu laf yok. ama sakat olmadığı maçlarda bile yana pas geriye pas hiçbir akıl ortaya koyamadı maalesef. Ondan beklentimizin yanını bırak o kadar uzağındaydı ki.Hiçbir maçını hatırlamıyorum inan o derece.En azından 20 maç ortaya karakter koymalıydı.

Forum ne hale gelmiş millet trosard
Greenwood alıyor
Bizim takım adını soyleyemedigim oyuncular peşinde sanki sanarsin dünya yıldızı
Bu Ukraynalı gelsin enciso gelsin diyenler
Aynı tayfa cicaldau morutanci tayfa
Genç oyuncu ne vereceği belli değil
Bu oyuncular kötü oynadığında
Burda başkana ve hocaya ilk saklayacak tayfa net

Olmaması için 5 neden???

Sane'ye 2 mac iyi 2 mac ortalikta olmuyor diye elestirenler Brandti daha cok elestirir. Bu herif baya yetenekli biriydi ve daha üst seviyelere ulasacak diye bekliyordu Almanlar. Bu beklentiyi karsilayamadi. Sanenin bari world class oldugu dönemler vardi. Brandt bence ve Dortmund taraftarlarina'da göre baya istikrarsiz ve fazla sorurumluluk almayi sevmeyen biri.

Karakter olarak ve takim icindeki atmosfer icin önemliymis Dortmund'da. Ama bizde yabanci siniri varken, öyle adama kontenjan harcamak cok mantikli olmaz.

Geri
Üst Alt