#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Bu anket kapanacak: .
Ben geçen seneden beri yazıyorum Lemina+Torreira'yı gönderip ikisinin işini yapabilecek 1 oyuncu alınmalı diye, benim görüşüm aslında tam o oyuncu Danilo işte
Abi revizyonu zaten bu şekilde yaparsın, buna ihtiyacımız da var. Orta saha para harcamadan adam olmaz, sağ beke tonla para gömdün esas maçı sana orta saha alacak. Ben bu sefer bekliyorum ciddi bir transfer haberleri Can için 40 verirsek, geçmiş olsun, aynı adamlar ile bir sene daha devam

Cana 40 mi verilir 30 bile verilmez 0 40 milyona ne topcular alinir ya Yapmayin etmeyin agalar Ahmet kutucu Emre Akbaba karisimi gurbetci bi arkadasa o kadar para gomulur mu ya

1784025988397.webp

20 yaşındaki Can'a 35-40 civarı verilebilir. Bence bizim oyun yapımıza uygun değil ama önemli bir potansiyeli var. Bu piyasada Can'a yatırım yapılabilir her türlü.
Ponomarenko, Stassin, Meite üçlüsünden birini hemen bitirelim.
Sanchez'i satarsak Samson Baidoo ile hem gençleşip hem de başarıya aç bir ekibe dönüşmeliyiz.
Bence Sara bir sezon daha kalmalı. Satılırsa da yerine komple bir orta saha alınmalı.
Sane'ye güvenemiyorum. Bu sezon elden çıkartmazsak elimizde patlayacak gibi geliyor. Sane'yi satıp BAY'ı sağa atıp, sola Keita gibi Ribery gibi bir kanat alınmalı.

Erdem Açıkgöz bir haber yapmış, Orçun reisle muhabbetini yapıyorduk, Botofago dan Danilo.

Çok yönlü bir orta saha Ötükenim 👀😍
Bu alınacaksa lesley niye aldık, bu cocuk 8 numara değil bu şekilde çok kısır oluruz

Bu alınacaksa lesley niye aldık, bu cocuk 8 numara değil bu şekilde çok kısır oluruz
Danilo 8 numara, oyunu hep ofansif dusunen ve ileriye drippling atma ozellligine sahip. Bir nevi genc Lemina diyebilirsin hatta kendisine.

Modern box to box ozelliklerine sahiptir.

Geri
Üst Alt