- 1 Ağustos 2009
- 46.748
- 49.051
- 4.708
sana mı alacağdık?sana niye 10 alıyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana mı alacağdık?sana niye 10 alıyoz
Abi revizyonu zaten bu şekilde yaparsın, buna ihtiyacımız da var. Orta saha para harcamadan adam olmaz, sağ beke tonla para gömdün esas maçı sana orta saha alacak. Ben bu sefer bekliyorum ciddi bir transfer haberleri Can için 40 verirsek, geçmiş olsun, aynı adamlar ile bir sene daha devamBen geçen seneden beri yazıyorum Lemina+Torreira'yı gönderip ikisinin işini yapabilecek 1 oyuncu alınmalı diye, benim görüşüm aslında tam o oyuncu Danilo işte
10 yeter mi tam?Bir baba 8
Bir bana 10
Alınmalıdır
Çok bile10 yeter mi tam?
T.bahce desekBence F5 yazmak daha kotu. Kuslar veya fener (kucuk f ile) diye hitap edelim. Bizim icin skorlar degil kupalar sayilir.
adresini ver cesaretin varsaBaşıma bir iş gelmeyecekse stassin > ponomerenko bence. Ama ponomerenko da dobvyk gibi bir şey olacak, potansiyeli var
Bizde ilgileniyormuşuz ama beşiktaş harekete geçmiş.
Hala icardi diyor te allam
Bu alınacaksa lesley niye aldık, bu cocuk 8 numara değil bu şekilde çok kısır oluruzErdem Açıkgöz bir haber yapmış, Orçun reisle muhabbetini yapıyorduk, Botofago dan Danilo.
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Çok yönlü bir orta saha Ötükenim![]()
Biri fransa liginde diğeri halı saha ligiBaşıma bir iş gelmeyecekse stassin > ponomerenko bence. Ama ponomerenko da dobvyk gibi bir şey olacak, potansiyeli var
Danilo 8 numara, oyunu hep ofansif dusunen ve ileriye drippling atma ozellligine sahip. Bir nevi genc Lemina diyebilirsin hatta kendisine.Bu alınacaksa lesley niye aldık, bu cocuk 8 numara değil bu şekilde çok kısır oluruz