Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    248
  • Bu anket kapanacak: .
Merino ihtimali olmaz mi?
1784046164284.webp

Vedat'ı küçümsüyorsunuz denen adam 60 milyon bonservis ödenmiş, PL'de 70 maça çıkmış, Fransa gibi bir takımın alt yaş kategorilerinde oynamış Lesley'e amatör futbolcu muamelesi yapıyor. Bir de Skriniar yada Ake neye göre Sanchez ve Bardakçı'dan iyi olabiliyorlar. Guendouzi iyi oyuncu ama 4 senede 10-15 maç sallanmış Torreira sadece takılıyor falan. Geçen sene gösterdiği performansla milli takıma kadar çıkan Sara zaten değersiz. Kendi takımının değerli oyuncularını bu kadar hiç eden taraftarları gerçekten anlamak mümkün değil. Eksiklerimiz var. Transfer yapmalıyız, güçlenmek için Sara yerine Reijnders'i almalıyız falan diyenlere katılıyorum. Geçen sene şampiyon olan ve CL'de son 16 yapmış oyuncularını değersizleştirmeyi anlayamıyorum.
Muhtemelen sezonun en çok gol yiyen büyük takımlarından biri olurlar 3 lu stoperi ake ve 1 sene daha yaşlanan skriniar ile.muthis bi ağır savunma hatti

Ake sağlıklı kalırsa oynar tabi,o da başka.

Ben kadro kiyasini sevmiyorum

Onlar kadroda çok kişiye kiyacak zaten kante,talisca ve sidiki gibi

Ulan benim anlamadığım şey, Icardi'ye sen futbolu kafada bıraktın hedeflerimizle senin fiziksel formun artık uyuşmuyor güzel bir uğurlama yapıp seni yollayalım demek çok mu zor.

Başkan geçen sene uğurcan meselesinde haklı çıkınca güç zehirlenmesi yaşamış gibi duruyor. Başka türlü burda diretmesinin başka açıklaması yok. Adam 2. forvet olmayı kabullenmiyor bi kere yedek olduğu maç öncesi ısınmaya bile çıkmadı kaç maç. Şu fiziksel durumuyla Galatasarayın ilk 11inde oynayamayacağı da bariz ortada güzelce vedalaşıp yoluna bakacaksın neyin inadı bu?

Sane trossard greenwood transferlerinden sonra "bu ligin en iyi kanadı benim diyip" işi ciddiye alırsa tek başına içinden geçer ligin. Bu adamın en büyük sıkıntısı motivasyon motive olduğu zaman yapabileceklerinin sınırı yok.

Yüce sanenin asistlerini mi yemiş yeteneksiz gs topçuları tüh yaw

Geri
Üst Alt