Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.930
- 23.375
- 2.393
Bizim niye içimizden geçiyor rakipler içinden geçse yaLesley oyle böyle geçmeyecek içimizden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim niye içimizden geçiyor rakipler içinden geçse yaLesley oyle böyle geçmeyecek içimizden
Merino ihtimali olmaz mi?
Muhtemelen sezonun en çok gol yiyen büyük takımlarından biri olurlar 3 lu stoperi ake ve 1 sene daha yaşlanan skriniar ile.muthis bi ağır savunma hattiVedat'ı küçümsüyorsunuz denen adam 60 milyon bonservis ödenmiş, PL'de 70 maça çıkmış, Fransa gibi bir takımın alt yaş kategorilerinde oynamış Lesley'e amatör futbolcu muamelesi yapıyor. Bir de Skriniar yada Ake neye göre Sanchez ve Bardakçı'dan iyi olabiliyorlar. Guendouzi iyi oyuncu ama 4 senede 10-15 maç sallanmış Torreira sadece takılıyor falan. Geçen sene gösterdiği performansla milli takıma kadar çıkan Sara zaten değersiz. Kendi takımının değerli oyuncularını bu kadar hiç eden taraftarları gerçekten anlamak mümkün değil. Eksiklerimiz var. Transfer yapmalıyız, güçlenmek için Sara yerine Reijnders'i almalıyız falan diyenlere katılıyorum. Geçen sene şampiyon olan ve CL'de son 16 yapmış oyuncularını değersizleştirmeyi anlayamıyorum.
muhtemelen fbyi kastetmistirYonetimi her gun elestiriyorum da bu kadroyla nasil kasimda havlu atacaz rtas istesen bile yapamazsan bunu abartma yav. 300 milyonluk kadroyla nasil 3-4ayda havlu atiyorsun lige
Ulan benim anlamadığım şey, Icardi'ye sen futbolu kafada bıraktın hedeflerimizle senin fiziksel formun artık uyuşmuyor güzel bir uğurlama yapıp seni yollayalım demek çok mu zor.
leşwood'dan tırsacak halimiz olmamakla beraber aklımızda o çetrefilli sualin oluşmasına engel olamamaktayız:
Ulan Gs ileri hattı
dk'da les attisane > süper lig
Keşke dese artık.Sara satilmadigi surece oraya hamle yapamayiz. O yuzden su anda oraya adam istiyorum diyemez.
Almanya genel olarak leş oynadı DK'da. Sol bekleri hariç.dk'da les atti
Postlarını şu şekil takipteyim.Yüce sanenin asistlerini mi yemiş yeteneksiz gs topçuları tüh yaw
dk'da les atti