GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 26

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,3K
Sayfa
26/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan Kutlu
Taylan Antalyalı
Aytaç Kara
Emre Akbaba
Atalay Babacan
Cicaldau

Bu adamlari toplam 14,5M Euro bonservis verdik.

14,5M Euro
Cica neredeyse yarısı zaten . 7-8 M na 5 topçu pahalı değilde işte - iyi değil

hatta cica+berkan 10 M falan. Berkan bir şeye evrilebilir , cica'da arkasında 6 -8 vasıflı topçu olmadığından Casper oldu. yoksa sezon başı Cica'da Morutan'da hoş geldi herkesin gözüne ilk 2-3 maç

tahmin ettiğim bir gelişme - boşuna menajeri gitmemiştir romaya- futbolcu düzeyince anlaşırlar. Onların handikapı Bodo'nun onlara satış yapmayacak olması yaz transferinde.

Bu avantajı kullandın kullandın. Yani Romanın şartlarına denk şeyler sunman lazım menajere.Kalanı Bodo'ya neyse bonseevis pazarlığı bitirmekte- bence orada 1.5 gibi bitirmek gerekir. Kullanamadın Roma sayesinde adamın değerinin 10+ olduğu günleri izleriz 2 sezonda.

Her yerde haberler cikti. Nakit olmaz taksitle alabilir gs diye. Sen oldugunu nerden biliyorsun?
Ben olduğunu iddia etmiyorum ki. Sen bir iddiada bulunuyorsun "yok" diyorsun. Ben de "nerden biliyorsun olmadığını" diyorum.

Her çıkan habere inanmamak lazım. Başkanlık seçimi öncesi neler neler yazılıyordu hatırla. Yok 20m€+ nakit lazım falan filan. N'oldu o iş? Fazla medyaya itibar etmemek lazım.

Ben olduğunu iddia etmiyorum ki. Sen bir iddiada bulunuyorsun "yok" diyorsun. Ben de "nerden biliyorsun olmadığını" diyorum.

Her çıkan habere inanmamak lazım. Başkanlık seçimi öncesi neler neler yazılıyordu hatırla. Yok 20m€+ nakit lazım falan filan. N'oldu o iş? Fazla medyaya itibar etmemek lazım.
Olsa simdiye kadar taraftarin sesini kesmek icin 1tane tatmin edecek transfer yaparlardi bence. Buna dayanarak yok diyorum

1657008330279.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt