- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Bu nanasi olur amaİsveç-Norveç liginden ben de bu tarz adamlar öneriyordum da hiçbirinden bir halt olmadı, olanda PL falan yaptı, o yüzden bıraktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nanasi olur amaİsveç-Norveç liginden ben de bu tarz adamlar öneriyordum da hiçbirinden bir halt olmadı, olanda PL falan yaptı, o yüzden bıraktım.
Florya projesi ve BB'den dolayısıyla 500 milyon faiz giderinden kurtulmak, bu her yıl CL'ye gitmek gibi bir etki yaratıyor sonuçta.Erden Timur’un geçen yıl ilk toplantıdaki en çarpıcı vaadi neydi sizce?
Takimi ona gormek kurmak gerekiyor. 3 yerliyle de oynayabilirizBence Angelinho işi bitti de yabancı sınırından dolayı bekliyorlar. 3. yerli yok.
BU NE LAN!
Bütün arda güler twitlerini beğeniyorum,madristasim ne de olsa
paredes 5.5 bonservisbu paredes benim içime sinmiyor
gidin kessie alın
Real madridi seviyorum usta,dün bellinhgamla arda yemeğe cikmis
Yıllık 500 m tl ise 19m dolar her yıl zarar demek.Direk oyuncu satıp bundan kurtulsalardı yav.Florya projesi ve BB'den dolayısıyla 500 milyon faiz giderinden kurtulmak, bu her yıl CL'ye gitmek gibi bir etki yaratıyor sonuçta.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Real madridi seviyorum usta,dün bellinhgamla arda yemeğe cikmis![]()
BU NE LAN!
100 milyon euro. Neyini anlamadın kardeşim.100 m ??
Real madridi seviyorum usta,dün bellinhgamla arda yemeğe cikmis![]()
BU NE LAN!
100 m’e Lazio neyi satmıyor bence vermemişlerdir.100 milyon euro. Neyini anlamadın kardeşim.![]()
BU NE LAN!
ManU istemişti yanlış hatırlamıyorsam. 110 filan istiyorlardı.100 m’e Lazio neyi satmıyor bence vermemişlerdir.