Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.661
- 37.097
- 3.798
Bonservisi ile mi? 4 milyon kazansak bari bonservisi ile ise.Cic - Başak
Taylan - Samsun
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi ile mi? 4 milyon kazansak bari bonservisi ile ise.Cic - Başak
Taylan - Samsun
Heh işte bence bu yanlış düşünce. Onu geçen sene yaptık yani oyun tarzımızı bulana kadar ne kadar ıkındık sezon başında hatırlayın.Yahu Thiago yu eleştirmek için ikili mücadele kazanamıyor demek de ne bileyim renktaşım biraz bahane gibi geliyor
Bugün Avrupa futbolunda merkez orta saha deyince akla ilk gelen 3 oyuncudan biridir Thiago. O da Modric-Kroos hala aktif şekilde futbol oynadığı için 3. sıraya koyuyorum adamı
Hı bana kalırsa ben de orta da çok daha dinamik, rakibi bezdirecek bir adam bizim takımın ihtiyacı ama Thiago nun en ufak gelme ihtimali varsa Okan Buruk oturup Thiago özelinde takımı baştan kursun razıyım
Cica kiralık belki opsiyonu vardır memnun kalırlarsa 4 m euro'ya alırlar.Bonservisi ile mi? 4 milyon kazansak bari bonservisi ile ise.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cic - Başak
Taylan - Samsun
bonservismi
aynen takımı kursun 3. hafta yeni sistem arayalım sonraYahu Thiago yu eleştirmek için ikili mücadele kazanamıyor demek de ne bileyim renktaşım biraz bahane gibi geliyor
Bugün Avrupa futbolunda merkez orta saha deyince akla ilk gelen 3 oyuncudan biridir Thiago. O da Modric-Kroos hala aktif şekilde futbol oynadığı için 3. sıraya koyuyorum adamı
Hı bana kalırsa ben de orta da çok daha dinamik, rakibi bezdirecek bir adam bizim takımın ihtiyacı ama Thiago nun en ufak gelme ihtimali varsa Okan Buruk oturup Thiago özelinde takımı baştan kursun razıyım
Bu adami hollanda ligine kiralamak gerekiyor. O ligde yine gol asist her turlu skor yaparCicaldaunun eski yt videolarini izledim. Adam ceza sahasinda baya aktif biriymis. Bu kadar korkak ve mental yonu zayif biri olmasa kesin faydalanirdik
Thiago'ya güvenerek sezona başlamak bence de intihar, çok riskli bir transfer olur ama Thiago'nun da çok sağlam ofansif becerileri olmasına rağmen kariyerinin son yıllarında ciddi ciddi top kazanan, savaşan bir orta sahaya dönüştüğünü de görmezden gelmeyelim. Defansif anlamda da fena bir futbolcu değil teknik becerilerini düşünürsek.thiago daha riskli transfer yav
thiago kariyer içinde 5 tane ikili mücadele kazanmamıştır muhtemelen
Detay yazıyorum bilmem farkında mısın ben söyleyene kadar Angelino detay giren var mı? (Ben kulübü peşin istiyor şuan masadaki rakam bu şeklinde yazdım transferdeki sorunu ifade ettim, kaç zaman sonra basın yazdı)Cabellas ya ds bakasetas ile ilgimiz gram yok. Duyumculuk olayına girmek istemiyorum zamanında çok goy goy yaptım ama zamanınds modlara bildirmiştim kulübün eski tasarımcılarındanım bağlantılar var ister istemez. Melikşah yeni özgür olma yolunda gece vakti hep basın derlemesi yapıyor. Söylediği her şey basına düşen şeyler. 1 hafta önce angelinho imkansız derken şimdi transfer günü gününe değişiyor diyor. O zaman halukla dedeye niye kozıyorsunuz.
Şunu net söyleyebilirim erden bir gram haber vermiyor kimseye. Yine bu arkadaşımız icardiye ağustos öncesi olmaz + rashica öncelik değil kulübü çok istiyor diyordu
X ligin bugı vb fikirlerin rasyonellikle zerre bağı yok, böyle baya uzay boşluğunda süzülüyor bu tarz söylemler. İşin komik tarafı bu bahse konu X'ler, bugı oldukları ligde henüz top oynamamışlar. :crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:
Skills videolarında bile tek pas uzun pas, oyun kurma var, top kapma dribling vs yok. Tam bir pasör 8 numara izlenimi verdi bana.Iyi de Paredes dinamik oyuncu mu.
Daha çok izleyen aydınlatsın ama durgun, arkadan oyun kuran ve hiç koşmayan biri izlenimi veriyor bana. Öne çikan ozellikleri yuksek pas becerisi falan