Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.631
- 73.174
- 5.188
Sabitzeri satacakmış bayern. Manu alır gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne çektin be barışBarış sevsin ulan seni
Oraya daha net bir isim alinmali. En önemli bölge.Baska yerli yok
Umut ışığını söndürürümFelix'in gelmesi Icardi'nin havasını da bozar o yüzden gerek yok takımı dahi karıştırabilir.
kerremle bu saydığın isimlen ne alakası varKerem Demirbay yalandır, gol l kralı Umut Bozok 'u bile almayip daha yüksek profillere bakan Erdem Timur'un vizyonu Kerem Demirbaylar, Umut Bozoklar, Halil Dervişoğllari, Serdar Dursunlar, Yunus Mallılari kabul etmez.
Angelinoyu aliyoruz sol bekeOraya daha net bir isim alinmali. En önemli bölge.
Gerekirse kazimcan oynasin sol bekte
Felix gelecekse bana bile girebilir renktaşKerem-Icardi aşkının arasına Felix girmemeli.

Felix'e 1 senelik maliyeti 12-15 m euro arasını bulur 1 tane iyi futbolcu alırız 15 m euro'ya Zaniolo getirdiğimiz noktada Felix'in maksimum maliyeti 1 sene kiralık 5 m euro kiralama + maaşının tamamını Atletico ödemeli o zaman kabulüm.Umut ışığını söndürürüm
Felix gelecekse bana bile girebilir renktaş![]()
Kiskanmanelsson gitmişse 20'nin altında bir bedele gitmiştir desem dayak yer miyim
Renktas torreira sergio ve mertensle bile zorlandiysa bu orta sahayla komaya girer.Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Angelino
Torreira Demirbay
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi
Bir kurban ariyorduk iyi olduFelix gelecekse bana bile girebilir renktaş![]()
Kerem bu saydığın gurbolar gibi değil renktaş Kerem yıllardır bundeslida kendini ispat etmiş mesutların ilkayların bi alt kalitesindedir.Kerem Demirbay yalandır, gol l kralı Umut Bozok 'u bile almayip daha yüksek profillere bakan Erdem Timur'un vizyonu Kerem Demirbaylar, Umut Bozoklar, Halil Dervişoğllari, Serdar Dursunlar, Yunus Mallılari kabul etmez.
O fiyatlara Erden başkan almaz zatenFelix'e 1 senelik maliyeti 12-15 m euro arasını bulur 1 tane iyi futbolcu alırız 15 m euro'ya Zaniolo getirdiğimiz noktada Felix'in maksimum maliyeti 1 sene kiralık 5 m euro kiralama + maaşının tamamını Atletico ödemeli o zaman kabulüm.
kolpa kk asıl kolpacıların yanında comez kalırBurda kolpaci dolu. Özellikle @Kolpa Kemal Kürek var liderleri oluyor