Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay yalandır, gol l kralı Umut Bozok 'u bile almayip daha yüksek profillere bakan Erdem Timur'un vizyonu Kerem Demirbaylar, Umut Bozoklar, Halil Dervişoğllari, Serdar Dursunlar, Yunus Mallılari kabul etmez.
kerremle bu saydığın isimlen ne alakası var
şımarılmış

Orta sahanın merkezinde Torreira ve Berkan dışında ciddi bir atletizm,fiziksel direnç eksikliğimiz var.Yönetim İcardi-Rashica-Angelino'dan sonra buna mesai harcamalı.Parades bu açığı kapatmaz geçen sene bjk maçında gedson-hacıahmet-salihe karşı nasıl zorlandığımızı hatırlayın şlde bunların 2 gömlek üstleri gelecek karşımıza.

Kerem Demirbay yalandır, gol l kralı Umut Bozok 'u bile almayip daha yüksek profillere bakan Erdem Timur'un vizyonu Kerem Demirbaylar, Umut Bozoklar, Halil Dervişoğllari, Serdar Dursunlar, Yunus Mallılari kabul etmez.
Kerem bu saydığın gurbolar gibi değil renktaş Kerem yıllardır bundeslida kendini ispat etmiş mesutların ilkayların bi alt kalitesindedir.
Bana öyle geliyor ki 9+2 nin konuşulduğu bugünlerde yerli ısrarı varsa acaba Kerem Aktürkoğlu gidicimi.
Abdül Kerem 2 yerli varken hala Kerem denirbay ısrarı ki yedekte oturmazBilemedim
Kanatta zanioşo rascjia deyip ortaya Kerem toreira mı düşünürler 🧐

Felix'e 1 senelik maliyeti 12-15 m euro arasını bulur 1 tane iyi futbolcu alırız 15 m euro'ya Zaniolo getirdiğimiz noktada Felix'in maksimum maliyeti 1 sene kiralık 5 m euro kiralama + maaşının tamamını Atletico ödemeli o zaman kabulüm.
O fiyatlara Erden başkan almaz zaten

Herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var. Erden başkan gerek dün gerekse diğer açıklamalarında A+ kalite oyunculardan bahsetti. Özellikle Cl gruplarına kalırsak Ağustos ayında inanılmaz isimler düşer. Ben 1-2 tane yine bu tarz fırsat transferi bekliyorum. İcardi ve angelino hayırlısıyla gelsin gerisi çok daha zevkli olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt