- 4 Ağustos 2009
- 90.194
- 71.137
- 5.188
Gidin zeki çeliki alın orta sahayı da taylanla idare ederiz yetti be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut yönetim Rabiot'u hiç alamaz ya benceBunlar McTominay ile bosuna zaman kaybediyorlar onu alamayacaklari belli simdiden muhabirlere haber yaptiriyorlar, yok 8 yok 10 milyon euro maas istermis ulan Arabistan mi burasi?
Git Rabiot'un annesiyle pazarlik yap en azindan bonservisi yok verin 7-8 milyon euro maasi bir de Bogaz manzarali ev tutun, oyuncu 10 gune gelsin de bir an once takima katilsin.
Kapasitesi Oğuz Aydın'ı bile aşan yönetim kimseyi alamaz.Mevcut yönetim Rabiot'u hiç alamaz ya bence
O da zor tabi en azindan karsinda baska bir kulup olmadigi icin sadece annesiyle pazarlik yapmalari gerek, belki kandirirlar az da olsa bir ihtimal olabilirMevcut yönetim Rabiot'u hiç alamaz ya bence
Bunlar McTominay ile bosuna zaman kaybediyorlar onu alamayacaklari belli simdiden muhabirlere haber yaptiriyorlar, yok 8 yok 10 milyon euro maas istermis ulan Arabistan mi burasi?
Git Rabiot'un annesiyle pazarlik yap en azindan bonservisi yok verin 7-8 milyon euro maasi bir de Bogaz manzarali ev tutun, oyuncu 10 gune gelsin de bir an once takima katilsin.
O da zor tabi en azindan karsinda baska bir kulup olmadigi icin sadece annesiyle pazarlik yapmalari gerek, belki kandirirlar az da olsa bir ihtimal olabilir![]()
Boş bir pr ya, alacaklarından değil. İngiltere gezisi işte.