Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin zeki çeliki alın orta sahayı da taylanla idare ederiz yetti be.

Ya mal herifler taraftarı beklentiye soktukları yetmiyormuş gibi beceremeyecekler işlere bulaşıp kulübü de rezil ediyorlar
Şimdi çok daha iyi anlıyorum okan hocanın transfer dönemi başında neden para sıkıntımız yok iyi para harcayacağız transfer yapacağız diye söz verildi diye en baştan çizgiyi çekmesini sebebi bu adamlara güvenmemesi

Bunlar McTominay ile bosuna zaman kaybediyorlar onu alamayacaklari belli simdiden muhabirlere haber yaptiriyorlar, yok 8 yok 10 milyon euro maas istermis ulan Arabistan mi burasi?

Git Rabiot'un annesiyle pazarlik yap en azindan bonservisi yok verin 7-8 milyon euro maasi bir de Bogaz manzarali ev tutun, oyuncu 10 gune gelsin de bir an once takima katilsin.

Bunlar McTominay ile bosuna zaman kaybediyorlar onu alamayacaklari belli simdiden muhabirlere haber yaptiriyorlar, yok 8 yok 10 milyon euro maas istermis ulan Arabistan mi burasi?

Git Rabiot'un annesiyle pazarlik yap en azindan bonservisi yok verin 7-8 milyon euro maasi bir de Bogaz manzarali ev tutun, oyuncu 10 gune gelsin de bir an once takima katilsin.
Mevcut yönetim Rabiot'u hiç alamaz ya bence

Rabiot elit bir takıma gider isteyen takımlar belli onu hiç beceremezler.

Bu yönetimin bilinen topçu almasından da korkuyorum.
Zamanında Belhanda-Feg. vs. sevr anlaşmaları yapanlar Mctominay vs ye İcardi maaşı falan teklif ederlerse hiç şaşırmayalım.

Ben size şunu net olarak söyliyim ben abdurrahim Albayrak döneminde bile böyle rezillik görmedim Apo en azından oyuncu ve menajeri ile direk görüşür o işi yapıp yapamayacağını net belirtirdi yani adam işadamı sonuçta bir işin olurunu olmazını biliyor parayı bastırıp alması gerekirse gereğini yapardı bu geri zekalılar gibi boşuna gidip ellerinde hiçbir şey olmadan dönmezdi.

Düşün yani nefret ettiğimiz adam bile bunlardan daha iyi

Rabyo, tominay, bissakka mallıktan başka bir şey değil. Olmayacak şeylerin peşinde kosup hem boşa enerji ve zaman harciyorlar hem de taraftarları gerip küstürüyorlar.

Ya böyle büyük kulüplerde oynayan oyuncuları alamayacağınınız belli sizin çapınız yetmiyor o zaman Scout transferi yapalım abi

En azından bir sonraki yönetime kallavi maaş yükü kalmaz

6 numara transferine gerek yok Berkan Kutlu'dan daha iyisini alamayacaklarına göre Okay Yokuşlu gelip Berkan'ın yedeği olsun.

Sağ bek Zeki Çelik içinde tüm şartları zorlasınlar sol bek alternatifi Kazımcan devam etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt