Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi 1
Cicaldau 2
Demir 3
Dubois 4

Icardi 5
Köhn 6
Mertens 7
Muslera 8
Nelsson 9
Oliveira 10
Ross 11

Sanchez 12
Tete 13
Torreira 14
Zaha 15
Ziyech 16

boldlanan oyuncular ne zaman gidecek?

Geçmiş dönemlerde verilen paralara falan çok takılıyordum. Artık gram umrumda değil. Gidip çok çok iyi bir orta saha ve sağ bek alacaksınız kaç para bonservis maaş komisyon verdiğiniz beni ilgilendirmiyor.
Okan hocaya eksiksiz çok iyi kadro kurulmalı.
Hatta imkan varsa köhn satılıp daha iyi bir sol bek alınmalı

Geçmiş dönemlerde verilen paralara falan çok takılıyordum. Artık gram umrumda değil. Gidip çok çok iyi bir orta saha ve sağ bek alacaksınız kaç para bonservis maaş komisyon verdiğiniz beni ilgilendirmiyor.
Okan hocaya eksiksiz çok iyi kadro kurulmalı.
Hatta imkan varsa köhn satılıp daha iyi bir sol bek alınmalı
Köhn satılırsa -ki kendisini zerre beğenmem- sezona sol beksiz gireriz. Gereksizler hariç as kadrodan hiç kimse satılmamalı. Yerine bırak daha iyisini almayı, herhangi bir adamı bile alamaz bunlar.

Bu TFF için olan değil mi, Uefa’nın sorumluluğunda olmadığından bahsediyorum ben.

Verilen tarihler de uymuyor bu metinde.
Uefa lisansı bölümünde geçiyor. Direk bu madde değil ama buna benzer bir haber de görmüştüm geçen sene lisansı almak için vadesi geçmiş bir borcunun olmaması, vergi borcunun olmaması, futbolculara borcunun olmaması gibi. Oradan aklımda kalmıştı.

Köhn satılırsa -ki kendisini zerre beğenmem- sezona sol beksiz gireriz. Gereksizler hariç as kadrodan hiç kimse satılmamalı. Yerine bırak daha iyisini almayı, herhangi bir adamı bile alamaz bunlar.
Sezona herhangi bir mevkide eksiz girmek diye bir şey yok. Yoksa hemen istifalarını versinler artık erden Timur da yok tolere edilebilecek

Allahtan eli yüzü düzgün bir kadro ve kendisini ispatlamış iyi bir TD'miz var, aksi halde suyun karşı tarafı tarihinin en kolay şampiyonluğunu kazanacakmış belli ki.
Ben hocanın yerinde olsam çoktan konuşmaya başlamıştım. Hoca bunları koruyarak çok yanlış yapıyor.

Gazetecilerin yanlış bilgileri yani hiç bir şey bilmemeleri ve hala net bir şekilde istediğimiz futbolcuların belirsizliği;
Ya yönetim ne yaptıgını bilmiyor yada hiç köstebek olmaması cok gizli yürütülmesi. İkimci söylediğim aslında iyi bir sey gerek fiyat yükselmez basına yansıyarak, gerekse ince elenip sık dokunulur.
Not: DURSUN ÖZBEK İSTİFA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt