- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Türkiye'den bir oyuncu istiyorsan 3 gün icinde bitirmen gerekiyor. Daha fazlasi beceriksizliktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basarısız adamları niye savunmak zorunda hissediyorsun ehtiyar?Adamın bıyıklarını kiskaniyorsun
Empati yapıyorBasarısız adamları niye savunmak zorunda hissediyorsun ehtiyar?
2 sene önce sezona Kerem yunus ile başladık acayip şans da verdik yunusa doğru düzgün katkı veremedi.Yunus bir türlü rüştünü ispat edemedi bizim teknik stuff üzerinde.Anlam veremiyorum buna neden acaba.Sen güvenip yunus'a bir formayı versen,neler olabileceğini görsen ozaman hüküm verirsin ama cocuğa yat diyorsun yatıyor kak diyorsun kalkıyor sıfır ego .Sen Tete getiriyorsun.Çok yanlış hareketler bunlar ama umarım bu sezon gönderilmez.
Transferler olsun ondan sonra bakarız başarılı mi basarisiz mi ama siz bir kulp bulursunuzBasarısız adamları niye savunmak zorunda hissediyorsun ehtiyar?
yok mu takip ettiğin x hesabı duyum paylaş birazTransferler olsun ondan sonra bakarız başarılı mi basarisiz mi
R.perreira falan gelirse küfür ederim
bu adamın gittiği mekana gideyim de kucağa alsınlar dimi beni.@Danyal Artemis adam bodrumda gidip bu işi baglayamıyorsun
Üzerine koyarak geliyor.Tamam haklısın Adanadaki Yunus bu mu dedirtti ama biraz daha süre almalı.2 sene önce sezona Kerem yunus ile başladık acayip şans da verdik yunusa doğru düzgün katkı veremedi.
o kimR.perreira falan gelirse küfür ederim
Empati işini abartmakta gibiEmpati yapıyor
Yunus da Kerem gibi çok kirilgan bir yapısı olan bir futbolcu. Adana‘da sıfır baskı ve beklenti biraz da Montella‘nin güveni ile neler yapabileceğini gösterdi.Yunus bir türlü rüştünü ispat edemedi bizim teknik stuff üzerinde.Anlam veremiyorum buna neden acaba.Sen güvenip yunus'a bir formayı versen,neler olabileceğini görsen ozaman hüküm verirsin ama cocuğa yat diyorsun yatıyor kak diyorsun kalkıyor sıfır ego .Sen Tete getiriyorsun.Çok yanlış hareketler bunlar ama umarım bu sezon gönderilmez.
Bu ligde 2 maç puan kaybedersen şampiyonluk gidiyor, kimseye boşa şans verilemezÜzerine koyarak geliyor.Tamam haklısın Adanadaki Yunus bu mu dedirtti ama biraz daha süre almalı.
leicesterlı kronik.