Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'den bir oyuncu istiyorsan 3 gün icinde bitirmen gerekiyor. Daha fazlasi beceriksizliktir.

oğuz transferi sonrası dursun özbeke yapılacak işlem;

1720877221413.webp

Yunus bir türlü rüştünü ispat edemedi bizim teknik stuff üzerinde.Anlam veremiyorum buna neden acaba.Sen güvenip yunus'a bir formayı versen,neler olabileceğini görsen ozaman hüküm verirsin ama cocuğa yat diyorsun yatıyor kak diyorsun kalkıyor sıfır ego .Sen Tete getiriyorsun.Çok yanlış hareketler bunlar ama umarım bu sezon gönderilmez.
2 sene önce sezona Kerem yunus ile başladık acayip şans da verdik yunusa doğru düzgün katkı veremedi.

Bunlar alay ediyor bizle, son gün kazik menajer transferleri yapariz tanguy misali. Bonservis vermeye niyeti yok bunlarin , kaza kolayligi saglayan yöneticiler varsa gelirleri bloke etmistir paralarini geri alabilmek icin.

1.5 aydır görüştüğü Oğuz transferini bile bitiredi bunu bile rakibe kaptırıyor.

Yunus bir türlü rüştünü ispat edemedi bizim teknik stuff üzerinde.Anlam veremiyorum buna neden acaba.Sen güvenip yunus'a bir formayı versen,neler olabileceğini görsen ozaman hüküm verirsin ama cocuğa yat diyorsun yatıyor kak diyorsun kalkıyor sıfır ego .Sen Tete getiriyorsun.Çok yanlış hareketler bunlar ama umarım bu sezon gönderilmez.
Yunus da Kerem gibi çok kirilgan bir yapısı olan bir futbolcu. Adana‘da sıfır baskı ve beklenti biraz da Montella‘nin güveni ile neler yapabileceğini gösterdi.

Yunus kaç yıldır bu takımda forma giydi kaç tane hocayla birlikte çalıştı hangi takım arkadaşlarıyla birlikte oynadı ama bir türlü beklenen performansı gösteremedi.

Her sene „acaba o sene bu sene mi“ diyerek kampa giriyoruz ama hiç bir varlık gösteremiyor maalesef.

Yine de ligin en yetenekli kanat oyuncularindan birisi olduğunu düşünüyorum btw. Yunus’u Alanyaspor’a koysak Oguz’un yaptığı skorerlerin iki katını yapar muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt