Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler Oğuz için 6 milyon euro taksitli bonservis kendisine yıllık 900 bin euro ödeme ile anlaşmışlar.

Biz 5 i gözden çıkartıp 1 milyon euro için almamışsak onların Abdülkerim için yaptığı hatanın benzerini yapmışız.

6. Kanat oyuncusuna verecek fazladan 6 milyon Euro’muz varsa eğer o paranın orta saha transferine eklenip problem çözecek os alınmasını tercih ederim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yazılana göre 6M na almış oğuzu fener - taksitlendirmişler ve de. ama doğru ama yanlış.

Florya olmadan bankalar birliğinden çıkamayacağız haline gegetirdiler
Sadece o mu. Genel kurulun olduğu gün Florya'yı gösterip eufa ensemizde ceza alabiliriz demedi mi? Kaç yıldır şampiyon olamayan şikeciler ya da bizden büyük borç batağında olan tinercilerin ensesinde değil ama UEFA nedense.

Dursun her şeyi florya'ya bağlıyor? Tek bb ya transferler olsa iyi.

Olay aslında tam olarak sağ bek ya da 8 numara konusu değil, Erden Timur gittikten sonra taraftarlar olarak ciddi bir güven bunalımı yaşıyoruz. Çizilen imaj ve tutarsız söylemler otoriter bir boşluk yaratıyor. 2 yıl üst üste şampiyon olmamıza rağmen diken üstünde gibi oluşumuz mevcut kadronun yetersizliği ile ilgili değil. İnanç kaybı yaşıyoruz. Bu seviyelere 1.5, 2 ay da geliş hızımız zararın neresinden dönülse kar noktasına getirdi düşüncelerimizi. Kim gelirse gelsin açılan bu boşluk doldurulamayacak gibi..

Olay aslında tam olarak sağ bek ya da 8 numara konusu değil, Erden Timur gittikten sonra taraftarlar olarak ciddi bir güven bunalımı yaşıyoruz. Çizilen imaj ve tutarsız söylemler otoriter bir boşluk yaratıyor. 2 yıl üst üste şampiyon olmamıza rağmen diken üstünde gibi oluşumuz mevcut kadronun yetersizliği ile ilgili değil. İnanç kaybı yaşıyoruz. Bu seviyelere 1.5, 2 ay da geliş hızımız zararın neresinden dönülse kar noktasına getirdi düşüncelerimizi. Kim gelirse gelsin açılan bu boşluk doldurulamayacak gibi..
özelden bilgileri verdim

sağ bek ve 8 numara transferleri hakkında

ya işi beceremeyip son güne kalıp vasat bir topçu getirecekler yada taraftar baskısından dolayı 5 e gelecek adama 10 verip yıldız bir topçu getirecekler.

6. Kanat oyuncusuna verecek fazladan 6 milyon Euro’muz varsa eğer o paranın orta saha transferine eklenip problem çözecek os alınmasını tercih ederim

Kerem ve Barış satılmayacak ise evet. Umarım satmazlar ve ihtiyacımız olmaz. Ama satarlar ise işte o durumda potansiyeli olabilecek yerli oyuncuyu kaçırmış oluruz. 1 m euro fark için keşke demeyelim.

Bu arada ben Kerem e tatmin edici bir teklif gelmediğini ve gelmeyeceğini düşünüyorum

Avrupadan bir takımın bir sürü defosu olan oyuncuya 15 milyon Euro falan vermeyeceği aşikar

Kerem’i şu an 7-8 milyon Euro bandına anca satarız ki o rakamlara satıp o paranın büyük kısmını Oğuz a vereceksek ne anladım ben bu işten

Kerem > Oğuz

O it oğlu it 6 dediyse onun üstüne 2 daha ekle sen
mhutemelen öyledir ama önemli olan o değil - senin cepte bilip ilgilenmediğin konuda çıt diye almaları.

isterlerse 80 M verip alsınlar. konu senin ilgisiz bırakmış olman

Gedson senaryosu gibi bir şey biraz.

mhutemelen öyledir ama önemli olan o değil - senin cepte bilip ilgilenmediğin konuda çıt diye almaları.

isterlerse 80 M verip alsınlar. konu senin ilgisiz bırakmış olman

Gedson senaryosu gibi bir şey biraz.
Gedson senaryosuyla ne ilgisi var? Gedson alamadığın zaman orta sahan yoktu. Şuanda ama iyi ama kötü tam 6 tane kanat oynayabilen adamın var. Yusuf yusuf çok iyi yunustan bu sene umutluyuz barış ligin içinden geçecek diyorsunuz bölgenize adam gelse tepkiniz ne olurdu? Sonunda burasi iş yeri değil senin işlerini hafifletmek icin almiyorlar. Sahaya 11 kisiden fazla çıkamıyorsun.

Kerem ve Barış satılmayacak ise evet. Umarım satmazlar ve ihtiyacımız olmaz. Ama satarlar ise işte o durumda potansiyeli olabilecek yerli oyuncuyu kaçırmış oluruz. 1 m euro fark için keşke demeyelim.

Kerem’e tatmin edici teklif gelmediğini düşünüyorum r’daş dürüst olmak gerekirse keremin geçen seneki performansına istinaden en fazla 7-8 milyonluk oyuncu olduğunu düşünüyorum

Barış satılırsa zaten muadili Oğuz değil barış giderse yerine top seviye kanat gelmesi gerekir diye düşünüyorum o da yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı çıkarır bay bu sene mutlaka kalması gerekiyor

Gedson senaryosuyla ne ilgisi var? Gedson alamadığın zaman orta sahan yoktu. Şuanda ama iyi ama kötü tam 6 tane kanat oynayabilen adamın var. Yusuf yusuf çok iyi yunustan bu sene umutluyuz barış ligin içinden geçecek diyorsunuz bölgenize adam gelse tepkiniz ne olurdu? Sonunda burasi iş yeri değil senin işlerini hafifletmek icin almiyorlar. Sahaya 11 kisiden fazla çıkamıyorsun.
dediğimi yanlış anladın.

ihtiyacımız var diye demiyorum - o kısımdan bakmıyorum.

senin önünde kereme BAY'a belki Ziyeche Tete ye teklif var ve muhtemelen 2 kişisde değerlendirecekken bu teklifleri - iyi hamle olacaktı oğuz .

fener tabii ki daha doğrusunu yaptı çünkü heralde Cengiz in maliyetinden çıkıyorlar, yerine ucuza kapatıyorlar.

muhtemelen sen göndereceklerini pazarlayamadın ya da daha mesaisii yapmadın - haliyle oğuz trasnferine çok kasmadın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt