Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz istesek oğuz'u alırdık, fener de isteseydi bathuasi'yi tutardı. burda olan olay biz boş pozisyona alabileceğimiz en iyi 2. adamlardan birini aldık, fener 4 tane direkt oyuncunun olduğu yere 5. adamını aldı. çalım dediğin budur, diğeri çocuk eğlemektir.

gence yatırım yapacaksan eksik yerine kalite kat oynayarak gelişirse satarsın. oğuz bizde de yedek oturacaktı, fener'de de. sağ bek al doue midir nedir herif iyi çıkarsa boey gibi satarsın. köhn gibi sıçsa da en azından oynuyo diye alıcısı olur. gerisi fasa fiso.
Yav tadıc daha çok 10 numara gibi,irfancan bu 4 senede bi tek geçen sezonu iyi geçirdi,istikrarsız ve sakatlaniyo.oguz kontratak topcusu ama almalari normal abi.bence cengiz ve emre mor tek gerçek kanatları ama işte onlar da bitik mental açıdan falan.maximin obez gelecek,gelirse bi de

Haluk Yürekli: "İsmi sır gibi saklanan oyuncu Wendel, Allah şahit 1 aydır biliyorum, yazılacağı gün bugündür."

yeaaani tamam değil yeeaaani bi operasyon yeeaaaaaniiii

Bu takım Boey gideliden beri geçiş hücumu yiyor ve top kapma oranı da çok daha düşük. Okan Buruk'un iki yıldır oynattığı oyunu oynamak istiyorsak eğer Wendell 8 numara o - la - maz. Bu takıma atletizm ve top kapma becerisi şart. Ayrıca Zaha artık kanat olarak oynayamaz. He tabi düşük profilli Anadolu takımlarına iç saha da Zaha da olur Ziyech de olur ikisi aynı anda ilk 11 gene olmaz.

Eğer ki Okan Hoca ikili orta sahaya Wendell düşünüyorsa açık söylüyorum hüsran yaşarız. Bu takım top kapamıyor, bu takım geçiş hücumu yiyor, 2 ve 8 mutlaka ama mutlaka dinamik agresif ve top kapabilen adamlar olmalı....
Yok onun 8 i ceza sahasına girmeli. Biz geçiş yemisiz çokta önemli değil. Torreira essek zaten kosar

Wendele de bakayım bari ama su en yakın topcu bize mazroui,arkadaslar☺️

okan hoca laflarını yutuyor bnce

kullanmama ihtimali yok - tete kadro dışı falan kalır - ziyech belki ilk iyi teklife sallanır (ya da zaha ) ala sana oğuz aydın 4 kanattan biri oluverir.

ben saçma buluyorum ve hayatta inanmam yok başkan hocayı arayıp "bu kadar para verelim mi" diye sorup okan hoca sportif başında gibi "yok vermeyelim" diyecek.

adamla kontrat imzanırken bütçe fazla fazla var cümleleri kullanıldı.

dediğin gibi olay 1 m EU ya kalmışsa verip al bitir. sende oynamayacak Emin +1.5 M eu de gene bitir. bilmemkim icardiye sponsor oldu diye 2.5M na %50sini salıyordun adamın.
Bıktım ET demekten ama emin ol 4-5e almıştık o olsa. Mevzu para değil ya beceriksizlik.

Çıkmış hala kupayla şehir şehir geziyor temmuz olmuş, taraftarı salak yarine koyuyorlar işte alenen. Tribünden gelen birisi olmayınca taraftarı kimse şeyine takmaz. Aptalın önde gideniyiz.

Haluk Yürekli: "Wendel detayı 48 saat Galatasaray taraftarı için yeterli olsun."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt