Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Evet yine bir oyuncu ile bir noktaya gelmisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav tadıc daha çok 10 numara gibi,irfancan bu 4 senede bi tek geçen sezonu iyi geçirdi,istikrarsız ve sakatlaniyo.oguz kontratak topcusu ama almalari normal abi.bence cengiz ve emre mor tek gerçek kanatları ama işte onlar da bitik mental açıdan falan.maximin obez gelecek,gelirse bi debiz istesek oğuz'u alırdık, fener de isteseydi bathuasi'yi tutardı. burda olan olay biz boş pozisyona alabileceğimiz en iyi 2. adamlardan birini aldık, fener 4 tane direkt oyuncunun olduğu yere 5. adamını aldı. çalım dediğin budur, diğeri çocuk eğlemektir.
gence yatırım yapacaksan eksik yerine kalite kat oynayarak gelişirse satarsın. oğuz bizde de yedek oturacaktı, fener'de de. sağ bek al doue midir nedir herif iyi çıkarsa boey gibi satarsın. köhn gibi sıçsa da en azından oynuyo diye alıcısı olur. gerisi fasa fiso.
Haluk benim dediğimi diyor aklın yolu 1bizim muhabirlerin genel problemi ciddiye binmemiş herşeyi twit atmaları. bir mevki için belki 10 tane topçuyla ilgilenir maksimum 3ünde yol alınır. bizimkiler direk 10tane ismi de twit atıyorlar
Gercekten öyle.2 yil üst üste şampiyon olmuşuz.Düzgün insan olamadiklari için burnumuzdan geldi.2 sene şampiyon olan takımın taraftarını öylr karamsar ettiler ki allah bunların belasını versin.
haluk yürekli: yedikhaluk yürekli: emre zeytinli 50 tl bağış atmış ''abi hayranınım gscye selam gönderir misin"
Kereme çok gol attırırwendelll geliyorrr
Gelmeyecek boş sıkıyorHaluk Yürekli: "Galatasaray taraftarı 48 saat içinde Wendel ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir haber duyacak."
Olmadı mı??Gökhan Dinç: "Hazır gelecek oyuncu Wendel'di."
zaha bu keremı keser miKereme çok gol attırır
Yok onun 8 i ceza sahasına girmeli. Biz geçiş yemisiz çokta önemli değil. Torreira essek zaten kosarBu takım Boey gideliden beri geçiş hücumu yiyor ve top kapma oranı da çok daha düşük. Okan Buruk'un iki yıldır oynattığı oyunu oynamak istiyorsak eğer Wendell 8 numara o - la - maz. Bu takıma atletizm ve top kapma becerisi şart. Ayrıca Zaha artık kanat olarak oynayamaz. He tabi düşük profilli Anadolu takımlarına iç saha da Zaha da olur Ziyech de olur ikisi aynı anda ilk 11 gene olmaz.
Eğer ki Okan Hoca ikili orta sahaya Wendell düşünüyorsa açık söylüyorum hüsran yaşarız. Bu takım top kapamıyor, bu takım geçiş hücumu yiyor, 2 ve 8 mutlaka ama mutlaka dinamik agresif ve top kapabilen adamlar olmalı....
O halde olumsuz haber duyacağız.Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarı 48 saat içinde Wendel ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir haber duyacak."
Bıktım ET demekten ama emin ol 4-5e almıştık o olsa. Mevzu para değil ya beceriksizlik.okan hoca laflarını yutuyor bnce
kullanmama ihtimali yok - tete kadro dışı falan kalır - ziyech belki ilk iyi teklife sallanır (ya da zaha ) ala sana oğuz aydın 4 kanattan biri oluverir.
ben saçma buluyorum ve hayatta inanmam yok başkan hocayı arayıp "bu kadar para verelim mi" diye sorup okan hoca sportif başında gibi "yok vermeyelim" diyecek.
adamla kontrat imzanırken bütçe fazla fazla var cümleleri kullanıldı.
dediğin gibi olay 1 m EU ya kalmışsa verip al bitir. sende oynamayacak Emin +1.5 M eu de gene bitir. bilmemkim icardiye sponsor oldu diye 2.5M na %50sini salıyordun adamın.
Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarı 48 saat içinde Wendel ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir haber duyacak."