Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bir yangında X'te yalama gazetecileri engelleme için yapmalı. Nevzat-Rodop-Ank-Bct-Emre kaplan hepsinin etkileşimi kesilse yönetime karılık yapmaktan vazgeçerler.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Albayrak’in transfer görüsmelerin ortasinda falcao ile foto servis etmesi ne kadar sacmaysa hatipoglu ve cenk ergun’un davul zurna esliginde dusseldorf ve manchester’a gitmesi de okadar sacma

Valla diğer gazetecileri görünce söylem, bakış açısı ve duyumlarıyla Haluk-Gökhan ikilisi bana çok makul geliyor.
+ Temurlenk ve Ilgaz Çınar plase Orhan Uluca

Kalan herkesi çöpe at. Üsttekiler daha çok yorumcu ama, medyanın kalanı çok kötü.

Wendeli tanimiyorum da, bizim yönetimde futbolcudan/futboldan anlayan bitane adam bile yok, okan hoca bile ne istedigni bilmiyor, bizzat onun israrla istedikleride hep fiyasko cikti, seferovic, micö, angelino vesayre gibi

Oyuncu tekrar şampiyonalar liginde oynamak isterse olur o iş ancak. Yoksa para filan boş Rusya da kalır Arabistan’a gider vs. Oyuncunu bizi istiyorsa tek sebebi şampiyonalar ligi faktörü olur bu saatten sonra
ya bu sekilde oyuncuya proje sunacak onun aklina girebilecek bir tek ET vardi bu herifler fiyat sorup manavda bos bos bakinan adamlar gibi cikiyor dukkandan

Mevcut oyun anlayisimiz devam edecekse Torreira‘nin yanina Amrabat gibi süpürücü bir herif lazim

Orta sahamiz cok kolay geciliyor, paso gecis yiyoruz

Acaba Şampiyonlar liginde böyle bir düşüncemiz mi var çünkü Mertens'in net olarak tam bir alternatifi yok.

Muslera
Doue - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Kaan
Barış - Wendel - Zaha(Kerem)
Icardi​

GShn-G-WQAAHsQd

Cenkin ortağının oyuncusuymuş herif 5 milyon vermişiz ve getirememişiz.
Tekrar ediyorum Cenk ile Oğuzun menajeri ortak.

Ve transfer bitmiyor. Bu skandal.

Wendeli 20 milyon falan vermezler zaten verilmelimidir oda büyük şüphe 20 milyonluk adam tak diye oturmalı çarka şüphesiz

Neden okadar gürültü yapiyor keller? 2 gün önce kendi yayininda demedilermi yönetim en fazla 5m € kadar cikariz dedi diye? Eee daha neyin aciklamasini yapsin yönetim veya hoca? Neyin yangini bu? Sag bek orta saha ok ama oguz icin gereksiz yangin yapiliyor. 2 gün önce dediklerini unutuyorlar, dedelerin velihatlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt