- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sen istemiyorsan bende istemiyor,zaten râbiot gelecek takma kafaya abiAçık konuşacağım, Wendel bizim ihtiyacımız olan profil değil, istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen istemiyorsan bende istemiyor,zaten râbiot gelecek takma kafaya abiAçık konuşacağım, Wendel bizim ihtiyacımız olan profil değil, istemiyorum.
+ Temurlenk ve Ilgaz Çınar plase Orhan UlucaValla diğer gazetecileri görünce söylem, bakış açısı ve duyumlarıyla Haluk-Gökhan ikilisi bana çok makul geliyor.
ya bu sekilde oyuncuya proje sunacak onun aklina girebilecek bir tek ET vardi bu herifler fiyat sorup manavda bos bos bakinan adamlar gibi cikiyor dukkandanOyuncu tekrar şampiyonalar liginde oynamak isterse olur o iş ancak. Yoksa para filan boş Rusya da kalır Arabistan’a gider vs. Oyuncunu bizi istiyorsa tek sebebi şampiyonalar ligi faktörü olur bu saatten sonra
Pulgar en son Copa Amerika'da oynuyordu ya adam olmuş heralde bizden sonraPulgar napıyor ki