Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendeli tanimiyorum da, bizim yönetimde futbolcudan/futboldan anlayan bitane adam bile yok, okan hoca bile ne istedigni bilmiyor, bizzat onun israrla istedikleride hep fiyasko cikti, seferovic, micö, angelino vesayre gibi
Defalarca yazdım tekrar yazayım belki burda görürler okurlar vs. İkili orta sahada Wendell olmaz bize. 3lüde olabilir o zaman da bir 6 veya dinamik 8 lazım gelir. Yani bir nevi Wendell sadece Mertens yerine oynayabilir. Peki Mertens ikamesi için bu maliyete gerek var mı şu anda 2 - 8 yokken. Hiç gerek yok.

Wendell gereksiz panik transferi olur arkadaşlar yanlış olur bakın şimdiden söyleyeyim.

Ya küfür etmeyeyim diyorum zorluyorlar..ulan mal oyuncu taleplerini kabul ettiysek gelir zaten niye 48 saat bekliyoruz..Herif gelmek istemiyorsa zaten bir talepte bulunmaz
48 saat içinde bekleyelim bir talepte bulunsun da sonra buda sürekli bir şey istiyor dedirterek iptal etmek için herhalde

Iyi doue haberleri cikmaya basladi. Bizimkiler bugünkü skordan sonra menejerine istedigi ekstrayi verdi heralde. Yoksa alacagimiz yoktu, bi yandan kötü olmadi bu mac.

hazırlık maçını izlemedim
kim nasıl oynadı bilmiyorum
sadece köhne sallanmış X de
ama zaten geçen sezondan beri yazdığım için tekrarlayayım

köhn
asla ve asla gs seviyesinde topçu değil

teklif varsa satılmalı ve yerine solbek alınmalı alınmazsa çok kafamızı vururuz

dubua
kazımcan

bunlarda gs topçusu değil

yani kısacası Galatasarayın

Ne sağbeki var ne solbeki
yedekleri bile yok

(kaanda sağbekde aksayan biri)

CL eslesmesini bekliyor olabilirler. CLe kalirsak garanti gelir olacak diye menajerlerden kazikli transferlere yapariz kafasinda olabilirler. CLe kalamazsak, kadro yeterli, 2 ucuza kiralik oyuncu aliriz ve transfer dönemi kapanmadan 1-2 para edecek adam satilir.
Elemeye kadar super kupayi kaybeder ligde de puan kaybedersek görurum o planlari

Haluk yalamaya başladı. Senin sifatina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt