Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deyvne Rensch
Sael Kumbedi
Guela Doue
Festy Ebosele
Elias Jelert

Hangisini istersiniz?

Geçen sene 4 m euroya aldılar onu, baskıdan çok iyi çıkıyordu

Lakin kazanmak zorunda olduğu maçlarda kötü takım Kopenhag bu da kapalı savunmalara karşı kötü olduğunu gösteriyor. Liginde ysporla tspora kaybetti şampiyonluğu.
Jelert için bazıları defansif yönünü eleştirmiş bazıları da defansı çok iyi demiş. Bu arkadaş için güvenilir bir inceleme, rapor var mı? Ben bulamadım

Bu jelert madem bu kadar iyiydi beden yoluyor kopenhag??
1721128352375.webp

Jelert için bazıları defansif yönünü eleştirmiş bazıları da defansı çok iyi demiş. Bu arkadaş için güvenilir bir inceleme, rapor var mı? Ben bulamadım

Tackle özelliğinden emin değilim ama City ilk maçta iyi savunmuştu. Kristiansan kalitesinde bir oyuncu değil ama o net.

Yanlız burda bir hata var Alperim. Haberi tekrar okudum BILD diyor ki Sportsun haberine göre Flick Ilkay‘in ayrılmasına izin verdi ama BILD deki bilgilere göre İlkay takımda kalacak diyor

Biraz karışık bir haber olmuş

Dursun gitsin de esrefe mi kalalım arkadaşlar?bissaka pahalı ve istemiyosa,doue naz yapıyorsa,mazroui sakatlıktan cikamiyosa en doğru profil ve yatırım jespert duruyor.yonetimi ve cenk ergunu tebrik ederim,basına yansitmadiklari icin

Sağ bekte bir boey performansı gördüğümüz için birçok oyuncuyu beğenmiyoruz. Boey sanki bir Hagi etkisi yarattı. Nasıl ki sniejder gelene kadar her gelene laf edildiyse boey den sonra gelecek her oyuncuya laf edilecektir ya da öyle olması istenilecektir.
Aynisini Köhn'e yapiyoruz zaten; bir bek oyuncusu artik Boey kadar defansif güçlü ve full cigersiz olmazsa, sabirsiz bir sekilde yetersiz buluyoruz. Biraz sabir lazim, birazda beklentileri düsürmek. Köhn daha yeni 6 ay oldu Türkiyeye geleli ve kolay ligimiz degil. Hem birde genç oyuncu istiyoruz ama gelismelerini bekleyemiyoruz...artik Doue olsun, Jelert olsun, pek sabirli kalacagimizi düsünmüyorum. Herkez zaten unutmus gibi Boey'e yapilan yorumlari ilk senesinden sonra.

Adamlar ilk önce sag bek almis sonra bizim teklif yaptigimizi dogrulamis ve oyuncunun hazirlik macinda oynamayacagini söylemis. Satmak istedikleri cok acik. Kuzeyli futbolcular fizik ve atletizm olarak iyi olsa da yetenek anlaminda cok düz olabiliyor. Umarim Linnes gibi biri cikmaz. Scout ve hoca onay verdiyse iyidir herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt