- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Deyvne Rensch
Sael Kumbedi
Guela Doue
Festy Ebosele
Elias Jelert
Hangisini istersiniz?
Sael Kumbedi
Guela Doue
Festy Ebosele
Elias Jelert
Hangisini istersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali turalp önce hullcity karşısında ayakta dursun sonra onu tartışırız yav.Bomboş oyuncu aşırı gereksiz hamle Ali Turap'tan iyi değil bu herif
Jelert için bazıları defansif yönünü eleştirmiş bazıları da defansı çok iyi demiş. Bu arkadaş için güvenilir bir inceleme, rapor var mı? Ben bulamadımGeçen sene 4 m euroya aldılar onu, baskıdan çok iyi çıkıyordu
Lakin kazanmak zorunda olduğu maçlarda kötü takım Kopenhag bu da kapalı savunmalara karşı kötü olduğunu gösteriyor. Liginde ysporla tspora kaybetti şampiyonluğu.
RenschDeyvne Rensch
Sael Kumbedi
Guela Doue
Festy Ebosele
Elias Jelert
Hangisini istersiniz?
Bikac kişi doğru kişi olduğunu düşünüyor, bende ok verdim ama haber yok şu an wendlle ilgiliWendel dribbling yapmak suretiynen topu karşı kaleye taşıyabiliyor mu?
Bu jelert madem bu kadar iyiydi beden yoluyor kopenhag??
Jelert için bazıları defansif yönünü eleştirmiş bazıları da defansı çok iyi demiş. Bu arkadaş için güvenilir bir inceleme, rapor var mı? Ben bulamadım
footballtalentscout.net
Demek ki bizim görüşmeler nereden baksan 2-3 haftalık en az.Bu arada Kopenhag 6 gün önce Rodrigo Huescas isimli meksikali sag beki 2 milyon euro'ya satin almis. Adamlar yapmasi gereken hamleyi yapmis. Satmadan önce alimi yapmis.
nelssonu niye yolladi?Bu jelert madem bu kadar iyiydi beden yoluyor kopenhag??
Yanlız burda bir hata var Alperim. Haberi tekrar okudum BILD diyor ki Sportsun haberine göre Flick Ilkay‘in ayrılmasına izin verdi ama BILD deki bilgilere göre İlkay takımda kalacak diyorBarcelona'da İlkay Gündoğan Gelişmesi
Barcelona, İlkay Gündoğan'ın takımdan ayrılmasına izin verdi. • Teknik Direktör Hansi Flick de İlkay’ı kadroda düşünmüyor. (Sport)www.gscimbom.com.tr
Aynisini Köhn'e yapiyoruz zaten; bir bek oyuncusu artik Boey kadar defansif güçlü ve full cigersiz olmazsa, sabirsiz bir sekilde yetersiz buluyoruz. Biraz sabir lazim, birazda beklentileri düsürmek. Köhn daha yeni 6 ay oldu Türkiyeye geleli ve kolay ligimiz degil. Hem birde genç oyuncu istiyoruz ama gelismelerini bekleyemiyoruz...artik Doue olsun, Jelert olsun, pek sabirli kalacagimizi düsünmüyorum. Herkez zaten unutmus gibi Boey'e yapilan yorumlari ilk senesinden sonra.Sağ bekte bir boey performansı gördüğümüz için birçok oyuncuyu beğenmiyoruz. Boey sanki bir Hagi etkisi yarattı. Nasıl ki sniejder gelene kadar her gelene laf edildiyse boey den sonra gelecek her oyuncuya laf edilecektir ya da öyle olması istenilecektir.
Topu senin eve bile gerirebilirmiş onurum.Wendel dribbling yapmak suretiynen topu karşı kaleye taşıyabiliyor mu?
keşke mctominayi alsaydık beybimBikac kişi doğru kişi olduğunu düşünüyor, bende ok verdim ama haber yok şu an wendlle ilgili