Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailesaray falan diyoruz da takimda Icardi‘yi seven kaç kişi vardır aktif ? Bir elin parmağını geçmez…

aksine takimda en sevilen oyunculardan biri icardi. adamin 3 senedir sevilmeyecek bir figur gibi algilanmasina neden olacak bir detay bile hatirlayamiyorum acaba nerden cikti boyle bir sey

Yonetici stopere oyuncu onerisinde bulun diyor abi. Bunu bal liginde falan ancak gorursunuz
fm de ben de yapıyordum la bunu scoutlamaktan üşenince

1 aydır çalhan osimhen kaleci diye diye oyalanıyoruz. artık icraat vakti geldi de geçiyor. yerli oyuncu da gelmedi daha

Bu takımın ağasıda paşasıda İCARDİDİR

Galatasarayımızın 20-30 yıl sonra milyar euroluk bütcelere kavusmasını sağlamıştır

beğenmeyenler istemeyenler önünden yesin

çocuğu olanlar beni iyi anlar

bu adamın yarattığı etkiyi osimhende yaratamadı kimsede yaratamaz

Osim, Liverpoolu bekliyormuş, menejerler teklif getircez demişler diyor, Rodop.

Artık en azından kaleci için net bir çözüm bulmamız lazım osimhen için 15 temmuz bekleniyorsa illa

Okan bey lemina yerine hakan oynatınca göreceğim hakanı isteyenleri
Öyle birşey mumkunmu aklın kesiyor mu hiç?Torpille oyuncu gelmiş gibi olur.Lemina herkese yardım ediyor ,her yerde topa basıyor.Hakan Leminanin yükünü asla taşıyamaz patlar .Hakan 10 numarayida alamaz yani play maker da olamaz.Ne olur sana soruyorum?
Tuna nin dedigi üzere uzun lig maratonunda bir yere girmeye çalışır ama bu kadar maliyetlere?
Bazı arkadaşlar Önce Hakan yazilir diyorlarda umarım önce yazılır ve önce o kopartir maçı daima .Bizede özür dilemek düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt