Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corriera della sportta Osimhen haberi göremedim kaynakla beraber haberin kendisininde paylasilmasi daha sağlıklı olur.

Toreira lemina
Sane felix Yunus
Promise david

Berkan silas andersen
Sallai sara Isak steiner jensen
Icardi

Gyökeres ve Osimhen gibi adamlar nasıl hala transfer yapmadı yaw eskiden büyükler kapardı hemen

şaka mak Sane çok büyük oyuncu daha farkında değiliz
Gelince hisssettirirse iliklerimize kadar yaşarız.Bekleme zamanı.
Ziyech 'te amigo kabinine çıktığında yüreğimiz hop oturdu hop kalktı.Felaket olduk .Biz hazırız her türlü yürek hoplatılmasına.Yeterki sürekliliği olsun...

Valencia ligde 30 gol attı, bunu övdüğün morata hiçbir şekilde yapamaz. Gol atmak da ayrı meziyet
Diagne de attı o zaman Morata'dan daha iyi.

Morata 30 gol atamayabilir ama 30 gol katkısı verebilir ve takım oyununu yükseğe çekebilir, Valencia 30 gol atarken bir o kadar küfür yiyordu. Aynı şekilde Diagne de.

Morata'yı bu kadar küçümsemek bizim şımarıklığımız, tam olarak bundan bahsediyorum işte.

Neyse Osimhen gidince göreceğiz her şeyi. Forvet bile alacakları şüpheli Icardi var diye.

Erden Timurun arkasından iş çeviriyordu Okan bey metin abisi ile

Şimdi Hatipoğlu ile sınanıyor

Erden Timur-Kavukvu-Gardi üçlüsü görevde olmalıyken

salak saçma bir durumun içindeyiz!!!!

Diagne de attı o zaman Morata'dan daha iyi.

Morata 30 gol atamayabilir ama 30 gol katkısı verebilir ve takım oyununu yükseğe çekebilir, Valencia 30 gol atarken bir o kadar küfür yiyordu. Aynı şekilde Diagne de.

Morata'yı bu kadar küçümsemek bizim şımarıklığımız, tam olarak bundan bahsediyorum işte.

Neyse Osimhen gidince göreceğiz her şeyi. Forvet bile alacakları şüpheli Icardi var diye.
Biz bırakmayız bence Morata'yı. Ondan daha iyisini alabileceğimizi sanmıyorum. Osimhen gelmezse kendi kalmak ister zaten.

Morata'yı bırakmak için Osi'nin kararı bekleniyor olabilir. Osi Araplara gittiği an Morata bonservis opsiyonu kullanırız gibi. Bir varsayım tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt