Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.029
- 5.597
- 1.983
Corriera della sportta Osimhen haberi göremedim kaynakla beraber haberin kendisininde paylasilmasi daha sağlıklı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O derece yani.Bir ara Partey GS'ye doğru başlıkları gözümün önünden geçti de.İstemiştikPartey ayrılıyor siye arsenalliler bugünü bayram ilan etmiş
Bir büyük devirdikten sonra ben
ne demek farkında değiliz rdas?şaka mak Sane çok büyük oyuncu daha farkında değiliz
Gelince hisssettirirse iliklerimize kadar yaşarız.Bekleme zamanı.şaka mak Sane çok büyük oyuncu daha farkında değiliz
Emrah Başsan gibi görenler var halane demek farkında değiliz rdas?
Yani Yusuf Erdoğan seviyesinde bir topçu olmadığı apaçık ortada zaten
Corriera della sportta Osimhen haberi göremedim kaynakla beraber haberin kendisininde paylasilmasi daha sağlıklı olur.
Diagne de attı o zaman Morata'dan daha iyi.Valencia ligde 30 gol attı, bunu övdüğün morata hiçbir şekilde yapamaz. Gol atmak da ayrı meziyet
Biz bırakmayız bence Morata'yı. Ondan daha iyisini alabileceğimizi sanmıyorum. Osimhen gelmezse kendi kalmak ister zaten.Diagne de attı o zaman Morata'dan daha iyi.
Morata 30 gol atamayabilir ama 30 gol katkısı verebilir ve takım oyununu yükseğe çekebilir, Valencia 30 gol atarken bir o kadar küfür yiyordu. Aynı şekilde Diagne de.
Morata'yı bu kadar küçümsemek bizim şımarıklığımız, tam olarak bundan bahsediyorum işte.
Neyse Osimhen gidince göreceğiz her şeyi. Forvet bile alacakları şüpheli Icardi var diye.