Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartili sözlesmeler den dolayi evet

Hey gidi günler eskiden tomas sasa ilic aylarca para alamiyorlar diye acaba devre arasi tatilinden sonra ülkelerinden dönecekler mi diye merak ederdik

Simdi ise okadar güclüler ki sözlesme geregi herseyin bir karsiligi var

Futbolcuya dayalı düzen, usta yorumcu Gökmen ozdanak söylemişti zamaninda

Gelmek isteyen var baskan da demiş fiyatta düşük tutmaya calisalim

Inter Başkanı Marotta: “Bir oyuncu gitmek istediğini söylerse kapı sonuna kadar açık. Bunu Lautaro söylemedi ama ben söylüyorum; bu sözlerim Hakan Çalhanoğlu’na. Fakat Çalhanoğlu’nu günah keçisi ilan etmemeliyiz, kendisiyle konuşacağız.

Şimdilik Hakan'la yollarımızı ayıracak bir koşul yok, varsa sorunsuz bir şekilde yapacağız!"

İyi demiş Lautaro bizim topçularda ayrılmak için ayak yapsa hoşumuza gitmezdi. Yalnız şu var Hakan'ı bonservissiz aldı İnter yaşı da ortada istediği paranın mantığı yok.

İnter başkanı güzel, doğru konuşmuş. Hakanın ayrılma isteğinin sebebi sedece biz değiliz. Başka sıkıntıları da varmış galiba orda. Hiçbir şekilde kalmak istemiyormuş.

Sneijder'i de zamanında 7.5a bırakmıştı, büyük sorun çıkarmazlar alırız Hakan'ı

Hakan ayrilmak istiyor olabilir ama biraz empati kurmak lazim

Torreira veya baris alper yilmaz ayrilmak istesin ve bizi pazarlik olarak zor duruma soksun

Hos bir durum degil

Bunu daha önce marcao da yapti,genel de eski kuluplerini zor duruma sokarak transfer olanlar basarisiz oluyorlar
Hakan'ın İnter'e gidiş süreci de önemli burada. O zaman Hakan bonservissiz ve imza parasından da fedakarlık ettiyse şimdi kolaylık istemesi de olabilir bir şey. Bir de ne oldu aralarda bu taraftar gruplarıyla ve mafya ile olaylar ve benzeri bir durumda var sanırım bunu da net bilmek lazım.

Görünen o Hakan içerde bir şeyler yapmış veya yapıyor. Profesyonelliğine yakışmayacak hareketler belki de. Bu işin sonu nereye varacak bakalım

Hakanı istemiyordum lakin bu saatten sonra Hakan Ç bu takımın kaptanıdır. Kendisine camiamızda başarılar diliyorum.

Bu arada osimhen olmazsa sözde ona ayrilan bütce’yi bence messi icin deneyelim belki ikna olur

Cok büyük oyuncular izledik ama messi veya ronaldo’yu izlemek bambaska bir duygu olurdu bizler icin

torreira-hakan-anguissa
Sara-hakan-lemina
Lemina-hakan-torreira
Anguissa-hakan-lemina

Inter avrupada en cok alışveriş yaptığımız ekiplerden biri. Hakanda kolaylık saglasinlar dostlugumuz pekissin.

Okan gitsin bak bizde neler oluyor… :)

okanın şampiyon yaptığını sanmanız çok komiğime gidiyor abi

mal ismail 99 puan topladığı yerde komik 😂

Erden Timurun başlattığı ksliteli topçu furyasıyla buralara geldik

şu takımlarla bir tdnin MAL olması lazım şu puanları toplayamamak

mou bile bile fbye operasyon çekti
çekmesine rağmen yine 80 puan topladılar

ki taraftar olaya et atmasa şu mou bile şamp olacakdı

versene şu kadeoları genç ftnin elinede bak neler yapıyordu

hani belki öyle anlarsın okanın iyi bir td olmadığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt