Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaşın hesabını saat başı farklı insanlar mı kullanıyor şu 2 yorum arasında 1 saat yok komedi resmen

1751355853561.webp
1751355843458.webp

Ben bizim yaptigimiz yanlis demedim

Oyuncunun yaptigi yanlis

Burda da melo yanlis yapti pazarlik konusunda elimizi gücsüz gösterdi

Marcao da yapti aynisini bize

Bu yüzden takimindan bu sekilde ayrilmak istemesi dogru degil

Bizimle alakasi olmayan bir durum,burada oyuncu’ya elestiri var
Ozaman intere yapilan hak diyorum. Zamaninda bizim topcumuzu ayartip elimizi nasil gucsuzlestirdiyse aynisini biz onlara yapmisiz. Burda herhangi bir yanlis görmuyorum. Eden bulur

18in önünde bekleyen anadolu takımlarını hakanın kendi yarı sahamızdan atacağı uzun toplarla kesin aşarız evet

Taffarell onay vermiş doğru ise :Luca Perri için nasıl bir kaleci ??Bize uyarmı ??
Herşey bir tarafa elle oyun kurmasına bayıldım.Hiç bilmediğimiz ,Muslera'da belkide tek eksik olan husus oyun kurmak.Muslera'nın kulakları çınlasın.:)

Taffarel zamaninda loura denen bi kaleciye de olur vermisti de taraftar yangin cikarmis ve bu sayede muslera alinmisti

çalhan ilk antrenmanda barış alper'e "çıkar telefonunu" der mi? :d

vallah o konuya hiç girmiyorum ama dün caferinde dediği gibi tiksiniyorum artık şu adamlardan
1 tane bile istemiyorum bu ciasalcılardan şu kulupde

ne güzel dümdüz tertemiz çocuklarımız vardı barışıdır aposudur erenidir yunusudur günayıdır kaanıdır mis gibi Atatürkünde dediği gibi ahlaklı sporcularımız var

yine geldi bir tane

uyuz oluyorum uyuz

Calhanoglu iyi bir oyun kurucu bunu bize inter de gösterdi zaten iki cl finali var bayagi iyi isler yapti basarili oldu

Dogru bir planlama yapmaliyiz

Torreira ve lemina’nin önünde oynamasi icin transfer etmek istiyorsak hakan’i dogru bir planlama olmaz,hakan’in yaptigi en iyi is oyun kurucu olarak topu dogru kullanmak yani gecmis’te pirlo’nun regista rolünde cok iyi

Ön tarafta oynarsa bence sara dan daha az katkisi olur

Hem sara hem de hakan dan daha cok karki saglayacak adam bence ilkay

Man city de ön taraf’ta oynadi senelerce ve hucum bölgesinde yaptigi katkinin haddi hesabi yok özelikle kilit pas konusunda tartisilmaz bir oyuncu

Bu yüzden dogru tercih yapmaliyiz oyuncu dan nasil bir beklenti var rolü ne olacak bunlar cok önemli

272 sayfada hic ici dolu haber yok.

Calhanoglu argumanlari
Torpil argumanlari
Osi de baydi artik modlari

Hakim olmus.

Transfer resmen yeni acildi - fifa turnuvasi bitmeden ortalik hafeketlenmeyecek gibi. Cogumuz osimhen ozelinde bunu dusunmustuk zaten.

Osi bizi oylaiyor vs vs diye adama yazmaniz enteresan. Kendinizi o pozisyona koyun her teklifi duymak icin beklersiniz.kim olsa yapar. Yonetim burda e tamam bu surede olumlu donus yapmadiysa biz diger mevkilere bakalim madem der. Adama verecegimiz maas ve bonservis dahilinde sponsor kuponlari var baska yerde gecmeyen, ondan biraz "ya hadi 1 hafta daha duralim" modu var gibi.

Aslinda sen isine bakman lazim. Adam bunu gorunce zaten mesaj yollar bizim gemide kacmadan. Yonetimin tutumu onemli osimhen konusunda valla baska bir sey degil.

Ben kaleci isi disinda bir haber beklemiyorum en azindan temmuz ortasina kadar. Petrovicte en kafama yatan isim, chelseanin fiyat olayini lirmaya calisiyoruzdur. Oda kolay degil, herifler oligark paralarini donduruyor futbol kulubu uzerinden , ordu gibi adam gelip gidiyor surekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt