Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
kapanan rakipleri açamıyoruz diyorlar sara-lemina-hakanı süre bakalım ne oluyor
kapanan rakipleri çalımcı abilerle açarsın sağa sola pas atan abilerle değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapanan rakipleri açamıyoruz diyorlar sara-lemina-hakanı süre bakalım ne oluyor
sane ve yunus var kanatta, günümüz futbol ortasahasında kaç tane çalım atabilen adam var yav bu kadar uzak olmayın şu futbola allah rızası için
kapanan rakipleri çalımcı abilerle açarsın sağa sola pas atan abilerle değil
Ozaman intere yapilan hak diyorum. Zamaninda bizim topcumuzu ayartip elimizi nasil gucsuzlestirdiyse aynisini biz onlara yapmisiz. Burda herhangi bir yanlis görmuyorum. Eden bulurBen bizim yaptigimiz yanlis demedim
Oyuncunun yaptigi yanlis
Burda da melo yanlis yapti pazarlik konusunda elimizi gücsüz gösterdi
Marcao da yapti aynisini bize
Bu yüzden takimindan bu sekilde ayrilmak istemesi dogru degil
Bizimle alakasi olmayan bir durum,burada oyuncu’ya elestiri var
Taffarell onay vermiş doğru ise :Luca Perri için nasıl bir kaleci ??Bize uyarmı ??
Herşey bir tarafa elle oyun kurmasına bayıldım.Hiç bilmediğimiz ,Muslera'da belkide tek eksik olan husus oyun kurmak.Muslera'nın kulakları çınlasın.
çalhan ilk antrenmanda barış alper'e "çıkar telefonunu" der mi? :d
Sacha Boey istermisin
mükemmel bir transfer, sanchez yanına istediğim adamlardan biriydi@Keramettin TANRIVERDİ
![]()
Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya, Lens forması giyen 26 yaşındaki Arjantinli stoper Facundo Medina ile 2030 yılına kadar anlaşma sağladı.
- 2 milyon euro kira bedeli
- 18 milyon euro zorunlu satın alma bedeli
- 2 milyon euro bonuslar
marsilya özellikle son 2 senedir çok akıllıca hamleler yapıyor bence@Keramettin TANRIVERDİ
![]()
Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya, Lens forması giyen 26 yaşındaki Arjantinli stoper Facundo Medina ile 2030 yılına kadar anlaşma sağladı.
- 2 milyon euro kira bedeli
- 18 milyon euro zorunlu satın alma bedeli
- 2 milyon euro bonuslar