Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.050
- 90.846
- 5.093
Recep yine yönetime döşediğimiz postları editliyor. Lanet olsun kula kulluk edenlere!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış yerine gelsin direktFabrizyo damfrisi pazarlıyor. Inter kadroyu dağıtmaya karar verdi herhal.
Nasil uyduruyorlar belli degil. Goren de Kerem 1000km oteye gitti sanir. Alt tarafi Kemerburgaz'da antrenman yapan GS'mizden Kemerburgaz'da antrenman yapan Eyup'e gecti"BIRAK ARSENAL'İ BURAYA GELİYORSUN HEMEN..."
Demirbay bu söz ile Sane'yi ikna etmiş. Ayrıca Sane şu an Demirbay'ın ayrılığdan dolayı üzgünmüş.
Kaynak senaryolar kralı Terzican.
Baris 5 pozisyonda ust seviye oynayan yerli bir superstar. Saçmalama sergey.Barış yerine gelsin direkt
Olur oyle insanlık haliBaris 5 pozisyonda ust seviye oynayan yerli bir superstar. Saçmalama sergey.
Stres yaptığım yok, gs'nin geleceğini bir kez daha yedirdikleri için bu konudaki sinirimi dışa vuruyorum sadece .bukadar beceriksizliğe rezalete kim sessiz kalabilirKotumser olmak iyi bir sey degil. Ruhunu ferahlat, renktas. Stresten hasta olacaksin.
Sen önce bi parlat da sampiyonlar liginde zanioloyu15+zanioloya damfrize hayır demem
Mustafa Cengiz’in kazanma sebebi: 1- Ekonominin çok kötü olması, 2- Dursun Özbek yönetiminin o tarihe kadar ki en kötü yönetim olmasıydı. Yoksa bu istisna ihtimali yoktu. Dikkat edersen birileri gelir ekonomiyi toparlar sonra gider, sonra birileri gelir tekrar dağıtır ve o da gönderilir.Tamamen dediğin gibi olsa mustafa cengiz dursun özbek'e karşı seçim kazanamazdı.
geri kalan 75 üyelik kaçar seneyi dolduruyor sergioEvet abimin benim adıma aldığı 2.üyeliğin 14.senesi bugün.ve 3 dk sonra 3 temmuz ....
İlk üyeliğimde sacmasapan şeyler yazıyodum yaş küçüktü.
Rezalet mi degil mi daha bilmiyoruz. Teklif kabul edilirse, birkac yil icinde anlariz.Stres yaptığım yok, gs'nin geleceğini bir kez daha yedirdikleri için bu konudaki sinirimi dışa vuruyorum sadece .bukadar beceriksizliğe rezalete kim sessiz kalabilir
2010 eylülde ilk üyelik.1998 kasim doğumlu olduğumu hesaba katgeri kalan 75 üyelik kaçar seneyi dolduruyor sergio
Ne parlatması ya. 12+ 2 yabancı hakkı var. Bu 12 kişiden biri olsun diye gidip 2 kişiye ekstra bonservis mi verelim.Sen önce bi parlat da sampiyonlar liginde zanioloyu
Burda o yaz dedim hayır yok gitmesinde diye dinlemediler.zaha ve tete tutmadı.rashica bjkye gitti.cunku ben çok kızgındım ve dediğim gibi sakatlandı zaniolo
Ben taraftar nezdinde makbul adayın herzaman kazanacağını düşünüyorum ki hep öyle oldu zaten. Çünkü içlerinde statükocu gruplar olsa da taraftar gibi düşünen genel kurul üyesi sayısı daha fazla, bunu geçmiş seçimlere bakarak görebiliyoruz. Erden timur şuan aday olsun kazanırMustafa Cengiz’in kazanma sebebi: 1- Ekonominin çok kötü olması, 2- Dursun Özbek yönetiminin o tarihe kadar ki en kötü yönetim olmasıydı. Yoksa bu istisna ihtimali yoktu. Dikkat edersen birileri gelir ekonomiyi toparlar sonra gider, sonra birileri gelir tekrar dağıtır ve o da gönderilir.