Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"BIRAK ARSENAL'İ BURAYA GELİYORSUN HEMEN..."

Demirbay bu söz ile Sane'yi ikna etmiş. Ayrıca Sane şu an Demirbay'ın ayrılığdan dolayı üzgünmüş.

Kaynak senaryolar kralı Terzican.
Nasil uyduruyorlar belli degil. Goren de Kerem 1000km oteye gitti sanir. Alt tarafi Kemerburgaz'da antrenman yapan GS'mizden Kemerburgaz'da antrenman yapan Eyup'e gecti :D Isteseler her gun gorusurler :D

Evet abimin benim adıma aldığı 2.üyeliğin 14.senesi bugün.ve 3 dk sonra 3 temmuz ....

İlk üyeliğimde sacmasapan şeyler yazıyodum yaş küçüktü.

15+zanioloya damfrize hayır demem
Sen önce bi parlat da sampiyonlar liginde zanioloyu

Burda o yaz dedim hayır yok gitmesinde diye dinlemediler.zaha ve tete tutmadı.rashica bjkye gitti.cunku ben çok kızgındım ve dediğim gibi sakatlandı zaniolo

Ter Stegen, Sommer, yahut kiralık kaleci hamlelerini herhangi bi kaleciye €20m fışkırtmağa tercih ederim. Osimhen olasılığını arttıracağı için

Opsiyonlu kiralık Ramsdale aklıma yatıyodu ama sanırım Bournemouth'a gidebilir o da. Svilar'ı gerçekçi bulmuyom ama Gardi reis çözerse ona para pışkırtılmasına okey olurum mükemmel bi herif

Yeter ki Gardi ağabey halletsin de kaleciyi. Hatipçim sen de rehabilitasyona gir aşilin için

Tamamen dediğin gibi olsa mustafa cengiz dursun özbek'e karşı seçim kazanamazdı.
Mustafa Cengiz’in kazanma sebebi: 1- Ekonominin çok kötü olması, 2- Dursun Özbek yönetiminin o tarihe kadar ki en kötü yönetim olmasıydı. Yoksa bu istisna ihtimali yoktu. Dikkat edersen birileri gelir ekonomiyi toparlar sonra gider, sonra birileri gelir tekrar dağıtır ve o da gönderilir.

Torreira'yı daha efektif 1 şekilde de kullanabiliriz :D Kaleci de Tzolakis'i Wolverhampton alırsa biz de Jose'yi alırız :D İcardi'nin de yedeği Weghorst.İcardi gelene kadar idare eder bence..
Jose
Semedo-Davinson Sanchez-Abdülkerim-Eren
Lemina-Hakan Çalhanoğlu
Yunus Akgün-Torreira-Sane
Kral Mauro İcardi

geri kalan 75 üyelik kaçar seneyi dolduruyor sergio
2010 eylülde ilk üyelik.1998 kasim doğumlu olduğumu hesaba kat

Abimle kuzen aldı aslinda ilk üyeliği de,bende arada girip yazıyo ve sacmaliyodum.12 ,12.5yaşında bi cocuk ama onlarda yazdığı için kim olduğumu anlamadı kimse

Sen önce bi parlat da sampiyonlar liginde zanioloyu

Burda o yaz dedim hayır yok gitmesinde diye dinlemediler.zaha ve tete tutmadı.rashica bjkye gitti.cunku ben çok kızgındım ve dediğim gibi sakatlandı zaniolo
Ne parlatması ya. 12+ 2 yabancı hakkı var. Bu 12 kişiden biri olsun diye gidip 2 kişiye ekstra bonservis mi verelim.

İngiltereye gitti olmadı, atalantaya gitti olmadı peşine fiorentina yaptı yine yok.

Parlamak istiyorsa kendileri de ş.ligine gidecek olan interde kendini göstersin. Yapılanmaya gidiyorlar 25yaşında italyan kanat, hem ş.ligi var hem d.kupası ve elemeleri. Win win lazım

Mustafa Cengiz’in kazanma sebebi: 1- Ekonominin çok kötü olması, 2- Dursun Özbek yönetiminin o tarihe kadar ki en kötü yönetim olmasıydı. Yoksa bu istisna ihtimali yoktu. Dikkat edersen birileri gelir ekonomiyi toparlar sonra gider, sonra birileri gelir tekrar dağıtır ve o da gönderilir.
Ben taraftar nezdinde makbul adayın herzaman kazanacağını düşünüyorum ki hep öyle oldu zaten. Çünkü içlerinde statükocu gruplar olsa da taraftar gibi düşünen genel kurul üyesi sayısı daha fazla, bunu geçmiş seçimlere bakarak görebiliyoruz. Erden timur şuan aday olsun kazanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt