Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niyeti var gibi de belli olmaz tabi. Engelleyebilirler adaylığını
Elbette niyeti var; adamın hayata bakışı biraz deruni. Sevdirdiyse bir sebebi var, o zaman ben o sebebin peşine düşeyim diyen biri. Ancak bırakırlar mı? Çünkü kendisi herşeye rağmen görevi bıraktı. İnşallah olur, çünkü parayı yada gösterişi düşünmüyor; insan ve başarı odaklı biri..

Ekleme: adam ibadet olarak görüyor nerdeyse Galatasaray’a hizmeti. Bu nedenle de önemli Erden ve bu nedenle de yaptırtmazlar.

Son düzenleme:
Zaniolo 8-10m
Ahmet Kutucu 7m (Shkahtar'a)
Jelert 8m

hızlıca Dumfries'in parasını çıkaralım
Sommer'i de bedavaya yakın ücrete çekeriz

Hakan için beklesekte olur

Sane'yi nasıl Osimhen'den bağımsız diye alabiliyorsan Dumfries gibi bir fırsat ihtimali varsa Osimhen'i düşünmeden gidip çökeceksin

Sommeri istemiyorsunuz ama sommerin alınması demektir ki osimhende işler olumlu parayı oraya tutuyoruz yoksa gider kaleciye gömerdik

Dumfries falan ayaklar yere basmiyor belli ki

Taksitle oyuncu transfer etmeye calisiyoruz

Bahsedilen paralari asla ödeyemeyiz

Bütcemiz yetmedigi icin inter ile masa’ya oturamadik calhanoglu transferi icin,oysa calhanoglu bize gelmek istedigini acik acik dillendirmeye basladi

Dursundan seri şekilde kurtulmamız lazim

Mustafa Cengiz'in ekonomiyi toparlama olayı olmadı pek. Kendisi ekstra bir gelir üretemedi yaptığı en önemli iş Florya'yı geri almasıydı. Mustafa Cengiz'in seçilme nedeni 2 yıllık çok kötü bir Özbek dönemi sonunda, Özbek'in baskın seçimi ve tüydüler lafıydı. Ekonominin az çok toparlanması ve bu hale gelmesi tamamen Erden Timur'un yapmış olduğu sponsorluklar ile gelirleri ciddi arttırması ve daha sonra koyduğu vizyon, oluşturduğu kadro ile bilet fiyatlarına ciddi zam yapılsa bile satılmasıdır. Erden Timur bunları yapmasaydı şu an bu gelirlerde olamazdık.
Doğrudur, Mustafa başkan, yorganına göre ayağını uzattı ve batmış takımı ayakta tutmaya çalıştı. Ancak Mustafa Başkan (rahmet diliyorum) dönemi olmazsa Erden bey bu kadar kısa sürede toparlamazdı. Toparlama ve dağıtma işi genel için yazdım. Bayazıt, Canaydın, Cansu, Polat, Aysal, Özbek, Elmas vs.. baktığında benzer durumları görürüz genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt