Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.838
- 13.810
- 1.498
Embolo ismi geçiyor ürküyorum 2.aurier vakası olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira yerine lemina koyarım dostumSommer
Dumfries Davinson Lucumi Eren
Hakan Torreira Sara
Sane Osimhen Barış
Elbette niyeti var; adamın hayata bakışı biraz deruni. Sevdirdiyse bir sebebi var, o zaman ben o sebebin peşine düşeyim diyen biri. Ancak bırakırlar mı? Çünkü kendisi herşeye rağmen görevi bıraktı. İnşallah olur, çünkü parayı yada gösterişi düşünmüyor; insan ve başarı odaklı biri..Niyeti var gibi de belli olmaz tabi. Engelleyebilirler adaylığını
ben Torreira'sız kadro yapmam açıkçasıTorreira yerine lemina koyarım dostum
40 vermen lazım o kadar da degilHakan sommer dumfries paketine 30 m euro verelim cash
Bura yasaklı bilmiyom ama yasaklıysa da bu tiyatroyu görün öyle öleyim
Ya dilara ya duran için 77 m euro ödendi yaaa çok büyük futbolcu yaaaa
40 vermen lazım o kadar da degil
Bu hafta gelişme olmaz. Cuma takım toplanıyor sanırım ve Özbek'te taburcu oluyor. Haftaya gelişmeler olur.Ani bi haberin dusmesini bekliyorum açıkçası bu 1-2 günde
Sane'yi nasıl Osimhen'den bağımsız diye alabiliyorsan Dumfries gibi bir fırsat ihtimali varsa Osimhen'i düşünmeden gidip çökeceksin
Doğrudur, Mustafa başkan, yorganına göre ayağını uzattı ve batmış takımı ayakta tutmaya çalıştı. Ancak Mustafa Başkan (rahmet diliyorum) dönemi olmazsa Erden bey bu kadar kısa sürede toparlamazdı. Toparlama ve dağıtma işi genel için yazdım. Bayazıt, Canaydın, Cansu, Polat, Aysal, Özbek, Elmas vs.. baktığında benzer durumları görürüz genelde.Mustafa Cengiz'in ekonomiyi toparlama olayı olmadı pek. Kendisi ekstra bir gelir üretemedi yaptığı en önemli iş Florya'yı geri almasıydı. Mustafa Cengiz'in seçilme nedeni 2 yıllık çok kötü bir Özbek dönemi sonunda, Özbek'in baskın seçimi ve tüydüler lafıydı. Ekonominin az çok toparlanması ve bu hale gelmesi tamamen Erden Timur'un yapmış olduğu sponsorluklar ile gelirleri ciddi arttırması ve daha sonra koyduğu vizyon, oluşturduğu kadro ile bilet fiyatlarına ciddi zam yapılsa bile satılmasıdır. Erden Timur bunları yapmasaydı şu an bu gelirlerde olamazdık.