Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kampa başlayacağız ama ilk 11'in kalecisi yok. Dünyada eşi benzeri olmayan bir durum olsa gerek.

Buarada hem osimhen gelmez gende yerinde transferler olmazsa bu sefer bence İbrahim'e abdullah kavukcuda gider.Yonetim ağır yara alır

Tamam Alper herkes istediğine inanmakta özgür

Sen neye inanmak istersen inanabilirsin

Ama ben şampiyonluk kutlamasında rol çalan bir İcardi'den rahatsız oldum açıkçası

Kaldı ki oldukça iyi bir aile ortamı yakaladık İcardi olmadan da
Bu bir dini inanc konusu degil ki herkese ozgur olsun inandigina, hani bir kanit falan vardir yoktur ona bakarim ayrica o bahsettigin kaynaklari da biliyorum orada da kendisi Morata'nin yanina gidip sakinlestirmeye calistirdigini anlatip bahsetmisler bu konu hakkinda, adami zorla kotu gostermenin bir anlami yok.

Sevmiyorum de gec iste, ben bu palavralara gelemem.

1751534929721.webp

transfer istiyoruz ulaaaaaan

Ben ankette icardiye oy veren 29 kişiden biriyim hadi ben icardiyi sevdiğimden oy verdin orada orda hojnud gibi kariyerinde topu topu 1 sezon adam akıllı top oynayan ne vereceği belli olmayan adam nasıl 66 oy alır

Hâlâ sözleşmeli futbolcumuz olduğu için hakkında kötü konuşamadığım Morata'nın yaptığı saçma sapan hareketin suçlusu nasıl Icardi olabilir yav? :ROFLMAO: Bu kulüpte ardı pespembe topçu istemiyoruz.

Bu bir dini inanc konusu degil ki herkese ozgur olsun inandigina, hani bir kanit falan vardir yoktur ona bakarim ayrica o bahsettigin kaynaklari da biliyorum orada da kendisi Morata'nin yanina gidip sakinlestirmeye calistirdigini anlatip bahsetmisler bu konu hakkinda, adami zorla kotu gostermenin bir anlami yok.

Sevmiyorum de gec iste, ben bu palavralara gelemem.
Sen haklısın Alper...

Para yokken beklense anlayacağım da hani para var deniyordu; özellikle kaleci işinin kamptan önce bitmesi şart, adam tüm savunmayı tanıyacak - onlarla anlaşacak da ohooo

Çok saçma ama şu morata olayı da ya adam gayet mutluydu son haftalarda hatta kutlama günü otobüste falan deli gibi eğleniyordu

Oynayamayacağını düşündüğü için dümenden problem mi çıkardı dicem o da hiç mantıklı değil
Eşi istemiyormuş türkiye'de kalmayı o da bahane üretti gitmek için.

Uranus boga bizi mahvetti.kaybedilen başkanlar(mustafa cengiz),ahmet çalık,futbolcuların eşleriyle yaşadıkları,terim elmas çekişmesi,erden timur (akrep burcu)...

İkizlerde avrupa başarısı görünüyor bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt