- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Kampa başlayacağız ama ilk 11'in kalecisi yok. Dünyada eşi benzeri olmayan bir durum olsa gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi söylediyse az bile söylemiştir.Morata icardi gerginliği doğru bu arada icardi hoş olmayan bir söz söylemiş
Bu bir dini inanc konusu degil ki herkese ozgur olsun inandigina, hani bir kanit falan vardir yoktur ona bakarim ayrica o bahsettigin kaynaklari da biliyorum orada da kendisi Morata'nin yanina gidip sakinlestirmeye calistirdigini anlatip bahsetmisler bu konu hakkinda, adami zorla kotu gostermenin bir anlami yok.Tamam Alper herkes istediğine inanmakta özgür
Sen neye inanmak istersen inanabilirsin
Ama ben şampiyonluk kutlamasında rol çalan bir İcardi'den rahatsız oldum açıkçası
Kaldı ki oldukça iyi bir aile ortamı yakaladık İcardi olmadan da
Mobil klavye otomatik duzenliyor, benim aklima geldiginden degilA larin uzerine sapkayi koymak ha...hayatimda yapmadim galiba![]()
Sen haklısın Alper...Bu bir dini inanc konusu degil ki herkese ozgur olsun inandigina, hani bir kanit falan vardir yoktur ona bakarim ayrica o bahsettigin kaynaklari da biliyorum orada da kendisi Morata'nin yanina gidip sakinlestirmeye calistirdigini anlatip bahsetmisler bu konu hakkinda, adami zorla kotu gostermenin bir anlami yok.
Sevmiyorum de gec iste, ben bu palavralara gelemem.
Rekor pogbanin menajeri rahmetli riolada mi acaba pogba manu transferi esnasındajonathan davidin menajeri 15 m euro komisyon almış
allah bu menajerlerin belasını versin
Eşi istemiyormuş türkiye'de kalmayı o da bahane üretti gitmek için.Çok saçma ama şu morata olayı da ya adam gayet mutluydu son haftalarda hatta kutlama günü otobüste falan deli gibi eğleniyordu
Oynayamayacağını düşündüğü için dümenden problem mi çıkardı dicem o da hiç mantıklı değil
Bunu kim diyorA.Kavukcu dün Londra'dan Milano'ya geçti..
duyumdurA.Kavukcu dün Londra'dan Milano'ya geçti..