Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yann Sommer transferi facia olur. Bonservis vermemek icin sacma salak garanti ücretlerle takimin kimyasini bozdugun gibi hic bir sey vaat etmeyen bir kaleci almis olursun. Birinin bu kepazelige son vermesi lazim artik.

Galatasaray'ın scout departmanı aklıma geldikçe fıttırıyorum ya bir arpa boyu ilerlemeyi bırak geriye gidiyorlar her sene yata yata para kazanma departmanı resmen kulüpte. Erden papi devam etseydi kesin el atmıştı şimdiye. İlk 2 yıl vakit bulamadı tam istediği gibi bunları adam etmeye.
Bunlara az buçuk destek veriyordum ondan da vazgeçtim.
Tamamen atıl durumda bir birim olmuş durumda.
Tamamen özel olarak gelen isimleri analiz ekibi olmuş durumdalar. Bayağı rezalet olay şu.

Amanda cernyi alsaydı bjk

En azından tribünleri doldururlardı

Galatasaray'ın scout departmanı aklıma geldikçe fıttırıyorum ya bir arpa boyu ilerlemeyi bırak geriye gidiyorlar her sene yata yata para kazanma departmanı resmen kulüpte. Erden papi devam etseydi kesin el atmıştı şimdiye. İlk 2 yıl vakit bulamadı tam istediği gibi bunları adam etmeye.
Karakter analizi yapıyorlardı neden öyle diyorsun?

Atletico Nunez’i alırsa Sörlothu gönderecekmiş

Haydi Osimhen yıllık 20 milyon Euro para alıp Avrupa’da kalacaksın, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaksın, daha neyi düşünüyorsun?

Şampiyonlar Ligi’nde göstereceğin performansla yine Premier Lig’den Serie A’dan teklif alacaksın, bırak düşünmeyi bas imzayı

Yann Sommer transferi facia olur. Bonservis vermemek icin sacma salak garanti ücretlerle takimin kimyasini bozdugun gibi hic bir sey vaat etmeyen bir kaleci almis olursun. Birinin bu kepazelige son vermesi lazim artik.
abartma volkan babacanı almıyoruz

15e perri geleceğine 1 yıl sommer idare eder

xx1xx
xx2xx..Sanchez..xx3xx..Eren
Torreira..Lemina
Sane..xx4xx..Barış
xx5xx

Madem tüm parayı Osi ye basacaz bari şu kadroyu kuralım

1 : Sommer veya Ter Stegen cüzi miktara kap
2 : Boey kiralık al
3 : Laporte maaşının belli bölümünü öde
4 : Hakan veya Orkuna para basmaya gerek yok , al İlkayı 2 sene götürsün
5 : OSİMHEN !!!

sponsor dahil de olsa 20 vermek rezilliğin daniskası herhangi bir topçuya

arabistan kontratları bunlar
Baska turlu yuzune bakmiyorlar maalesef.

Osimhen ozelinde adamin cebinde senelik 40 milyon euroluk teklif varken ve zaten kendi kulubunde 10 milyon euro alirken mecbur ortasini bulman lazim ki kafasini buraya dogru ceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt