- 31 Ağustos 2021
- 70.412
- 50.383
- 3.843
emojiler....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emojiler....
Gelcen mi? GelcemSözlü anlaşma ne oluyor
sakatTodibo mu. Sakat değil mi
Geleceğine yemin etSözlü anlaşma ne oluyor
Yazdıgı Kaynağı yasak rtaş
sen perkeyi beğenmezsin gel beni dinle. Uruguaylının varlığı külliyen zarar da yerine doğru kişiyi seçmekte mühim.gsli kaleci bulcaz diye her maça 0-1 bi başlayalım aga
kesinlikle euro da bayagi verimli idi ulkesi adina . keza, tam takim oyuncusu kivamina geldi. bu bir tik yasla da alakali olabilir, + , tecrube,farkli teknik direktorler ve geliskenlerle -adeta oyunu da evrildi . ben mevcut halini cok severim.Performans verirse icardinin yaptığı doğrru presi yapabileceğine eminim diyebilirim
Özellik de son avrupa kupasında bunu çok iyi yapıyordu,tabi bizde ne derece hırs yapar kesstirmek zor
İlk çıktığı dönem tik topçusuydu
*Şimdi top sürüşü ,top dağıtışı çok iyi gelişti
Vuruşlarını hala sevmesemde kafa da iyidir
Yazdıgı Kaynağı yasak rtaş
@pep berke guardiolasen perkeyi beğenmezsin gel beni dinle. Uruguaylının varlığı külliyen zarar da yerine doğru kişiyi seçmekte mühim.
Kaynak gibi kaynak be. Bu arada Lemina'yı ben de istemem yaşından dolayı orta sahaya genç birini isterim bu Wien'li ismi geçen bir adam vardı mesela onu isterdim rotasyona. Ha Lemina'nın kalitesine de asla laf etmem alınırsa da bir şey demem.